Selasa, 4 Oktober 2016

GELIGA HATI NAGA








Alhamdulillah yang ni merah semuanya... sapa lah bertuah dapat.. macam zabarjad merah pun ada


Bagi yang lemah semangat, seriusly ia bukan sekadar kerana jenis batu ini, bagi yang mudah kena sampok, bagi yang penakot, bagi yang manja sangat tu..

Insyallah Geliga ini di gunakan di dalam menaikkan semangat dan keberanian, jangan terlebih berani ok, biar kena dengan tempatnya.. kang dok buat berani boleh depan balai x pasal kena tembak hehehe, kalau nak buat lagu tu, kena pakai batu bukit nuri... baru ngam, dan Plus Geliga musang, lari tanpa dapat di kejar, baru lengkap profil jenayah bhahahaha

Kod Produk : GHN 21016
Bentuk : Geliga Hati Naga
MAHAR : RM 60



11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamulaikum tok deposit sye da transfer detail sye da whatsapp pada tuan baz balance sye akan transfer sebelum hari jumaat

      Padam
    2. Assalamulaikum tok bayaran penuh sye da selesai kan detail pada tuan baz t.kasih tok

      Padam
    3. W.salam wbt tuan, baik alhamdulillah terima kasih ya

      Padam
  2. Tok ade lagi x batu bukit nuri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh habis tuan.In sya Allah ke depan ya..

      Padam
  3. Balasan
    1. w.salam wbt, kalau stock lama insyallah ada, apa apa pasal stok lama terus saja dengan Mr Baz tuan. jimat masa ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami