Khamis, 6 Oktober 2016

MANI GAJAH







Mani Gajah asli.... 

Hak lain asli juga, cuma saja sebab tok syok tengok inclusionnya macam cendawan dan kulat tu. 

Mani gajah ni .. aii.. dah terkenal la kot no.. mana mana peniaga baik dari Perlis nu sampai Ke JB semua tau dah ia untuk pengasehan... takkan untuk pembisa? x dengaq lagi la kot utk pembisa haaa..

Pakai buat cincin saja la... kalau pompuan nak buat loket munasabah juga. 

Kalau jenis tembus cahaya ni tak kisah kena atau tak kena kulit... cuma ada sebilangan kecil ( terlalu kecil ) sahaja yang x ikut law ini. 

Pakai tu...niat dan selawat .. nak baca ayat lain pun boleh, silakan lagi bagus,. dapat pahala... ia bersifat umum.. mana mana mani gajah tok belum dengar lagi ia boleh khusus, khusus ni maksudnya tuju pada satu satu org... tu kena pakai benda lain la


Kod Produk : MG 22316
Bentuk : Mani Gajah
MAHAR : RM 120

7 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done belum tuan Badrul... jumpa dahhhhhhhhh... tediaaaaa

      Padam
    2. Assalam tok..mani gajah ni dh ad org lock x tok???

      Padam
    3. Tuan kompomkan dengan Tuan baz tuan, tapi selalunya Tuan Badrul Sani ni dah buat bayaran offline

      Padam
  2. pas ni ada ayahhhhh., jangan trangggg lagi hahaha

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami