Isnin, 3 Oktober 2016

KECUBUNG BUNGA































































































Kecubung Bunga....
Ini untuk mat mat Bunga macam tok saja ... kecubung ni bukan sembarangan kecubung, ia mempunyai kekuatan pengasehan.., actually ia bukan dari keluarga kecubung pun melainkan jenis di dalam tanah juga, kenis kecubung ialah jenis kristal dan berluluhawa dari gua gua dan bukit. 
So..kita panggil ia Batu Berahi, sesuai dengan namanya yang di gelar orang dulu dulu . Dan sesuai untuk tujuannya iaitu menaikkan berahi nafsu lawan jenis. Ada yang tanya tok ada tak barang untuk sama jenis.,.. aduh, tok sebenarnya berat nak menjawab sebab ya lah kan ia di luar tabii normal manusia, tapi kena fahamlah bila pengaseh ka, berahi ka.. asal nama manusia , sama saja p dia tu.. dia yang penting niat kita..niat kita takkan nak ngurat mak gajah dalam hutan?.. ke anda berahi dengan ibu harimau dalam hutan... ?.. x lojik la kot kan.. kalau lojik sah sah dah kena Ngappp. 
Batu Berahi ni di pakai kena kulit boleh tadak masalah... yang akan menjadi beza citarasa anda di sini ialah Bentuk dan gubahan bunganya di permukaan tu.. so pilih lah ikut selera anda insyallah. 


Kod Produk : KB 21016
Bentuk : Batu Berahi
MAHAR : RM 120


Mahar asalnya ialah RM 300, insyallah la ni barang ada banyak sikit... dalam 2-3 halaman akand atang maharnya akan naik ke nilai standard iaitu RM 300

22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok...sy masukkan balance dari mahar KB ini..sebab CSeh tn baz dah cek td..xd stok dapur dah..

      Padam
  2. Balasan
    1. PAYMENT HUJUNG BULAN NOV NI TOK YA..AYAH DH INFORM TUAN BAZ

      Padam
  3. Ape tuu naik berahi lawan sejenis tok?😓😓

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Terima kasih tuan, alhamdulillah

      Padam
    2. Maaf tn zukihera 1989, sy x tau kata tn da lock depo, terserah pada tok la nk kira camne..

      Padam
    3. sebelum buat bayaran tuan Azmi kena semak dulu tuan.

      Takpa stok dapor ada lagi, yang lawa lawa tok hold dulu dalam simpanan target time gaji

      Padam
  5. Xpe... tuan dh byr dah..sy ambik stok dapur kalu ada

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami