Isnin, 3 Oktober 2016

GUTS NAGA



































































Bukan GUTS BIRU neh, Ni GUTS NAGA.. Baz silap kod dah


Amacam cun?....

Nak yang cun kan?.. ni dia barang cun, khasiat pun cun.. harga pun cun...

Barang ini di selimuti misteri yang luar biasa , aura yang luar biasa dan energi yang luar biasa.. dan ia LIMITED edition . Buat kali ini hanya di berikan sebanyak ini sahaja dan tok tak tahu GUTS KING HYPER atau GUTS naga ini akan di berikan bila pula. Di ulangkan dengan misterinya... ini bukan Amethyst... kalau ia amethyst dah lama ia pernah ada dalam pasaran baik dalam internat , kedai gems mahupun gerai batu tepi jalan. 

Item ini hanya di Jual di G.Bunian sahaja dan tiada di mana mana kedai lainnya baik lagu mana pun modus operasi peniaga. 

Item pemberian Kerajaan sabara ini bersamaan namanya dengan kerajaan sebelum ini iaitu Geliga Ular Tedung Selar dan alhamdulillah di namakan ( kod ) sebagai GUTS NAGA , naga beerti Raja, King dan juga merangkumi bentuknya bersisik naga. 

Item yang hanya di miliki bangsawan ini tidaklah semahal nilai bangsawan di alam Bunian .. mana ada nilai bangsawan alam kita Rm 600 sekalipun boh... nilai bangsawan alam kita ni depa sebut sebut main juta.. Jam tangan Juta, Cincin juta juta, rumah juta juta... bangsawan alam kita tak main sebut ratus atau ribu.. ye dak ;p

Kelebihan Unggul di dalam :

Kewibawaan

Penunduk manusia dan Jin

Penggerun Binatang Buas ( P try masuk dalam zoo )

Perisai sihir ( Sama dengan Perisai Kayangan )

Pemusnah musuh ( sama macam Geliga Panglima Raja )

Kekuatan kebatinan dan dalaman ( sama dengan kebesaran Panglima ) 


LIMITED EDITION

Dalam Malaysia Jika kami keluarkan 20 biji, maka anda lah 20 org dari 27 juta penduduk Malaysia yang memilikinya





Kod Produk : GUTSBIRU 21016
Bentuk : Guts KING HYPER
MAHAR : RM 600

Promo Muharam : RM 450

Stok limited.. that's promise


20 ulasan:

  1. 3a cantik oooo...tgk je.. 😵

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. PAYMENT SELEWATNYA 10HB NOV NI TOK..AYAH DH INFORM TUAN BAZ..

      Padam
  3. Tok stok dapur ada lg ke yg patern 1a

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua patern tak sama tuan.. maksud tuan patern urat atau paternt bentuk?, kalau patern bentuk insyallah ada

      Padam
  4. Fuhhhh yg ni memang sangat menawan. Sabar sabar.

    BalasPadam
  5. Maaf ya bertanya tok mat. Khasiatnya bila dipakai saja atau cukup sekadar disimpan dan dibawa ke mana2?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena pakai tuan jenis ni sebab ia alami bukan ada khadam isian

      Padam
  6. Kalu gtu sy ambik stok dapur yg patent sana began 1a tok

    BalasPadam
  7. Kalu gtu sy ambik stok dapur yg patent sama ngan 1a tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan, bagitau ke baz saja nak patern tu ya

      Padam
  8. Payment done untuk stok dapur... dh request ngan tuan bazz untuk patent sama ngan 1a

    BalasPadam
  9. Salam, tok, saya lock deposit 4A

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami