Khamis, 28 Jun 2018

YAKUK BIRU ANGKASA









































Yakuk Biru Angkasa... Dari Jenis terbaik , clear eyes dan batu asli. 

Di berikan Puteri Salwa juga tapi bukan untuk asam garam, yang ni tok cakap ke Mewangi lelaki wanita boleh memilikinya. 

Kekerasan 9 Skala MoH... alah kalau yakuk, toksah chongg la, memang 9 skala MoH la kekerasan dia, kalau kurang makanya tu mungkin aquamarine atau crystal biasa. 

Puteri Salwa memaklumkan bahawa item jenis ini cuma ada tak banyak , ramai kaki "tarik" dapat item ini di sebarkan ke seluruh negara, yang tok dapat pastikan ada yang buat sijil jual dampai Rm 800 maksima. di Facebook pun ada, tapi tu rezeki mereka lah, lagi pula blog ini pun ramai lagi orang belum explore dan jumpa, so, apa nak kisah kan bab harga ni?.. rezeki Allah bagi, dia yang atur semuanya. 

Yakuk ini kelebihannya :

Di beri direct dari tangan islam kepada islam, maka auranya masih terjaga, bagi org bukan islam jangan kecil hati, maksud tok di sini ialah hukum SAMAK selepas memegang benda haram di makan contohnya "Pork " , Tapi kalau ikut sains metafizik sebenarnya takda masalah apa pun , cuma 0.005% sahaja terjejas.. aura permata boleh refill semula selepas 10 minit di letakkan di tepi air terjun , air terjun menghasilkan tenaga elektrik, kerana itu lah di letakkan di sana. air paip?... x boleh lah bang.. air paip slow sangat lagi pun ia dah bercampur bahan kimia yang x sesuai untuk bahan alami

Kewibawaan yang tinggi. Badan manusia mempunyai aura yang sudah di perjelaskan melalui kamera Aura 3000 dan Aura 5000 , kalau di Penang di Bangunan Komtar , kalau di KL wallahualam, kalau di JB wallahaualam , tok belum pernah jumpa, tapi kalau nak beli sendiri rasanya dalam RM 18,000 second hand.. alamakkkk.. Batu ini akan meningkatkan aura wibawa kepada pemakainya dengan izin Allah SWT. 

Kelebihan lainnya ialah berdasarkan kepada aura anda sendiri, lain org lain auranya, tak sama, kelebihan khusus juga kelak jadi tak sama

Dulu ada org kata ianya kebal darurat, wallahualam



Kod Produk : YBA 26618
Bentuk : Yakuk Biru Clear eyes asli
MAHAR : RM 100


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540








15 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami