Sabtu, 23 Jun 2018

BATU KURSANI















































Batu Kursani. Medium kekebalan darurat hanya ketika di perlukan , tidak boleh di test test kecuali melalui ahlinya sahaja.. Kenapa mahu di test melainkan untuk ujub?.. yang ujubu itu cuma palsu ia lahir dari kepalsuan trik trik penyulap sahaja. 

Batu kursani juga mempunyai kelebihan di dalam daya penarikan kerezekian dengan izin Allah

Ia juga mempunyai kekuatan memulihkan semangat atau tenaga yang lemah dengan cara di rendamkan dan kemudian di minum airnya In Sha Allah

Di buat cincin WAJIB kena kulit


Kod Produk : BTSANI 20618
Bentuk : Batu Kursani Asli
MAHAR : RM 60


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540

30 ulasan:

  1. Assalam tok.grab 1a.nk tanya cincin wajib kena kulit mcm mn tok?cincin stainless steel sume rsnya xkena kulit.

    BalasPadam
  2. Lagi 1 tok.blh ke dgn amal bc doa kursani.kita blh aktif kursani dlm bdn kita sendiri tok?ada kata jgn amal doa tu klu xde guru.takut binasa diri dan org sekeliling.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan baca atau amal tanpa ijazah guru

      Amalan di internet yg di paparkan sebenarnya bertujuan merosakkan org islam.jaga Jaga lah

      Padam
    2. Terima kasih tok.xamal pun.xde cikgu.risau gak.bc pn dah lain mcm.kena jumpa tok la mcm ni.ni klu buat rendam minum air.blh kasi cergas bdn ke?kang sy bank in sy inform ye tok.isnin baru ni sy ada di utan aji.nk jumpa toklah niatnya.xde rezeki.jumpa rita je la.

      Padam
    3. Tok,klu ada penerangan cincin kena kulit.bgtau ye penerangannya bila tok lapang.

      Padam
    4. barang utk kebal perlu kena kulit agar terus terhubung dengan badna kita

      Padam
  3. Assalam tok.grab tok 1a

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan tuan. admin keluar tadi tuan, x sempat publish komen. tok publishkan

      Padam
  4. Tok.line problem ke tok?

    BalasPadam
  5. PD tok jam 9.34pm td tok.dah wasap bonda.

    BalasPadam
  6. Assalam tok.maaf ganggu.nk tanyo.batu kursani klu ikat cincin tembago buleh x?samo x efeknyo mcm kono kulit?

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. SALAM, SILA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. SALAM, SILA KOMEN SEMULA. BONDA JJ SALAH TEKAN BUTANG . MAAF ATAS KECUAIAN

      Padam
  9. Xmengapa tok.mmg blh slide screen hp batu kursani ni.xtau ini perkara bg yg lain.maklumlah baru merasa ada sebiji batu kursani ni

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami