Jumaat, 22 Jun 2018

GELIGA PERMOHONAN SIRI 2 2018

Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera


Setelah di timbang tara akan jadual Tok di sini , Geliga Permohonan akan di jalankan pada :


28hb June 2018 

Dan ia akan mulai di hantarkan kepada anda mulai 29-2hb julai 2018



KADAR BAYARAN

Syarat Upah Masih sama seperti tahun 2012 lepas iaitu RM 107 Bagi Semenanjung dan RM 110 Bagi Borneo, Luar negara adalah mengikut kadar kurier masing masing yang sudah di tetapkan syarikat Kurier.


Bagi yang berminat memilikinya bolehlah melakukan bayaran ke akaun Syarikat Tok ( My Gemstone ) dan kemudian menghantarkan :

Nama
Alamat
Slip Bayaran

Ke Nombor Bonda SAHAJA 0127845231 , ini adalah kerana bonda yang menguruskan kutipan senarai nama pemohon


Perolehan adalah mengikut rezeki anda, ada yang 1 biji, ada yang 2 biji ada yang 3 biji malah ada yang dapat 10 biji.

Kelebihan GP adalah mengikut masalah anda kini dan akan datang dan hanya Allah Yang Maha Mengetahuinya. Bermaksud di sini jika anda bertanya tok hanya boleh berikan kelebihan umum, bukan kelebihan khusus kepada diri anda.




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





12 ulasan:

  1. Semoga apa yg diperoleh menjadi asbab penyelesaian kepada permasalahan saya. Amin

    BalasPadam
  2. Salam tok, nak tanya je tok, produk bkebal 2007 (batu kebal) blum ada yg ambik ke? Saya tgk takde yg grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Sila whatapp bonda utk semak item ya. Tq

      Padam
  3. salam tok...nama penuh tu bin bapa ke ibu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bin atau binti ibu. Kalau nak buat 2 permohonan atas 1 nama pun boleh. cth: Musa Bin Ahmad dan Musa Bin Fatimah. Upahnya total rm 207 termasuk pos kerana setiap 1 nama rm100 kadar upahnya.

      Padam
  4. done payment tok...sy daa update kat bonda

    BalasPadam
  5. Salam tok.. saya dah buat payment dan bagi details dekat bonda.. saya perlu komen dekat sini juga k?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum. Masih ada slot lagike untuk GP ni tok?

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum tok. Masih ade kosong ke utk GP?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami