Rabu, 27 Jun 2018

BATU SERAI LUNSUM












Alhamdulillah batu serai terbaik pernah di perolehi dan akibat tok malas nak upload satu satu maka tok lunsumkan sahaja dalam 1 harga yang menarik buat anda hanya di GBunian. 

Ada berapa di sana?.. tengok tok nak kira pun xdan masa hehe.. dan ia dari pelbagai warna untuk anda, dan boleh jual semula pada harga standardnya mengikut negeri dan anda boleh pergi semak sendiri di kedai emas terdekat ya.

Perlis : RM 80

Kedah : RM 80-100

Terengganu / Kelantan : RM 110-150

Johor : RM 60

Standard Blog : Rm 80-90

Facebook: PM tepi, kalau profile org kaya RM 150 bagi kurang RM 120, Kalau profile org biasa RM 50 hehehe.. Itu gunanya PM tepi kalau nak tau. 



Item ini di berikan Oleh Dayang Fuziah dari kerajaan Jerai kepada Tok semasa keraian 29 Putera yang hadir kebetulan bagi memilih calon isteri dari serata kerajaan, tidak di benarkan mengurat cuma kalau dah hati berkenan keduanya maka di terima, tiada dengki, tiada tak puas hati, kerana semua lawa lawa. Puteri yang di bawa oleh parent mereka di keraian ini ialah lebih dari 100 orang dan dari lebih 23 keluarga. Tok di anggarkan di sana 3 hari namun setelah dapat apa yang tok inginkan, maka segera tok pulang kerana pada tanggal 29hb tok ada kem pula, nanti penat lah. 


Kod Produk : BS 26618 1A-8A
Bentuk : Batu Serai Terbaik
MAHAR : RM 110 ( Semua sekali )

* err, faham tak semua sekali?... maksud tok di sini ialah semua di atas cuma pada RM 110 sahaja..bukan satu satu ya



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami