Ahad, 10 Jun 2018

GELANG MATA RIMAU SAIZ M













































Gelang mata rimau ini sesuai untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai kalau bertubuh sedikit besar dan sasa , Insha Allah. Kelebihannya masih alami iaitu sebagai daya penggerun..tapi bukan penggerun org tengok terkencing terberak teruih, tidak la..

Tapi penggerun ni maksudnya org tengok kita segan la sikit, org rasa nak Game kan kita ni takut takut juga la walau pun kita ni bukanlah terrer mana. 

Pakai sahaja dan ia tidak ada sebarang pantangan... 

Ini ialah mahar promosi untuk anda di musim perayaan, 1 tahun sekali kan , boleh lah kalau nak memakai nya insha Allah



Kod Produk : GTEYE-M 31518
Bentuk : Gelang Mata rimau
MAHAR : RM 80



5 ulasan:

  1. Saya Grab 2a, maaf tok nak tanya kalau pakai gelang ni & pada masa sama pakai item pengaseh macam loket aura atau cincin gmgb, hilang tak aura pengaseh tu? Or boleh je pakai dua2 sekali

    BalasPadam
  2. salam.. beads size brp tu n wrist brp size ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami