Isnin, 11 Jun 2018

PERMATA KAMARIAH








Permata kamariah ini bewarna kehijauan kuning.. mempunyai kelebihan penarik kerezekian dengan izin Allah SWT..

Terkadang bila kita ( penjual ) menyebut batu boleh tarik rezeki, ada yang boleh fikir fungsinya bagaimana, ada yang tidak boleh fikir terus kata syirik... salah siapa?.. xda salah sesiapa, sang peniaga nak menulis cepat sebab banyak page nak publish, sang pengulas pula menyangka sang peniaga ingin menyesatkan. 

Beginilah... kita di sini , kalau nak menulis panjang panjang..boleh.bukan tak boleh.. tapi kita khuatirkan beberapa perkara

1. MASA-- demi masa

2. Takut org biasa tak paham apa kita cakapkan di sini melalui penerangan 



Bahasa mudah ialah.. blog ini berasaskan dari barang barang dari penarikan melalui bacaan ayat ayat , kini ial adalah sekitar 80% brg penarikan dari ritual mingguan yang di jalankan ( bila lapang ) 

Blog ini berasal dari manusia yang berugama islam , pula adalah seorang guru yang mempunyai lebih 9000 murid di seluruh Malaysia dan sedikit luar negara. 

Blog ini banyak mengketengahkan aspek security kepada diri dan pembeli iaitu nasihat nasihat mengenai tata cara penggunaan item mistik . Dan kita sedar semestinya kita perlu menyebutkan semua nasihat tatacara ini di setiap halaman.

Namun jika ada sesekali kita terlupa maka sila rujuk halaman yang kita tidak lupa .

Bagaimana item ini boleh menarik kerezekian?....

Iaitu dengan pancaran warnanya , serinya, cantiknya , dan bila di jari kita, org melihat , harti yang redup menjadi gembira, hati yang lara menjadi suka.. org datang ke kedai kita muka masam, melihat di jari kita menjadi girang kerana ia cantik, memukau sesiapa yang memandang.. bayangkan kalau batu ni utk perang, contohnya batu BBN yang hitam tak lawa tu... org pandang pun sekali je.. kalau benda cantik.. org akan bertanya apa batu ni, nama batu ni, beli mana... nampak..?... dari 2 minit dia masuk kedai kita, dah jadi 5 minit, dari tak kenal, jadi kenal.. dah kenal.. maka selalu lah dia datang kedai kita.. nampak?... 

Kenapa kita tak pakai baju lebih ceria, warna baju ceria..? boleh jadi juga.tidak..kerana ia baju, semua orang tahu itu ialah BAJU.. faham.. kerana baju auranya mati.. batu permata dan geliga auranya hidup, terkesan di hati yang melihatnya... cuma kita harap org yang melihat tidak cemburulah... sebab dia takda permata selawa itu di jarinya.. haha


Warna kuning, hijau, kuning air... biru air.. owhhh kalau macma tu beli di pasar saja lah.. silakan la beli.. tetap ia tak sama dengan serinya barang yang di ritualkan.. owh belajar ritual la, zikir apa pakai, berapa bilangannya... persoalannya ..kamu ada masakah?, ada kemahiran...

Sama juga dengan kenderaan, kalau kita ada kemahiran buat motor..kita buat sendiri.. tapi sebab kita tak ada, maka kita kena lah membeli, dan membeli ni bukan istilah membeli tu saja, esok lusa anda ada jual barangan, org juga akan membeli dengan anda... tok pun kalau nak cari gadget katakan..tok tidak ada, maka tok akan beli dari anda.. konsep give and take.. ini lah dunia




Kod Produk : KAMARIAH HP 31518
Bentuk : Permata Puteri Kamariah
MAHAR : RM 120

PROMO RAYA
RM 30


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







15 ulasan:

  1. asalammualaikum tok grab

    BalasPadam
  2. As salaam bunda 🙏🏻
    boleh ana dptkan barang bertuah ini?

    Kod Produk : GC 31518
    Bentuk : Gelang Combo untung kaw kaw
    MAHAR : RM 220

    Kod Produk : GB7 31518
    Bentuk : RMG + PETIR
    MAHAR : Promo Idulfitri : RM 500

    Kod Produk : PETIRDOC
    Bentuk : Petir Kayangan
    MAHAR : PROMO RAMADHAN
    RM 450



    PENARIK ENERGY NEGATIF
    So, mungkin akan keluar di blog dalam masa 2-3 hari... ada 10 saja tau... so kalau nak, boleh dah order terus Pada Nilai RM 200 Satu.. siap pos...

    Kod Produk : B.BERTAM 19518 S21
    Bentuk : Cincin Sulur Bertam
    Saiz : 21
    MAHAR : RM 90


    Kod Produk : PRJIN 19518
    Bentuk : Geliga Pure
    MAHAR : RM 50

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan, sudah agak limit barang ini tapi salah 1 di antaranya masih ada, sila direct wassap bonda jj 0127845231 bagi mendapatkannya ya

      Padam
  3. Assalam. Grab tok. Klau ada lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan raden, sila wassap bonda 0127845231 utk tahu adakah brg ni masih ada atau tidak

      Padam
    2. Sya dh wassap bonda. Bonda x reply lg.

      Padam
    3. Sya dh wassap bonda. Bonda x reply lg.

      Padam
    4. esok tuan, esok dia reply na, ahad staff off. blog jalan, jumaat blog off staff jalan tuan

      Padam
    5. hari ini tok dan bonda baru sampai dari setoi tuan

      Padam
    6. Oo. Yaka. Xpa². No problem. Sya fhm.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami