Jumaat, 15 Jun 2018

RANTAI PETIR KAYANGAN


























































Alhamdulillah... itu pun terlambat dah kiranya, sebenarnya item ini tok ingin memaharkannya 1 minggu sebelum hari Raya Eid dul fitri ini, Namun tempoh pembuatannya di Bangkok mengambil masa yang agak lama . 

Asalnya ia di perolehi dalam bentuk Mustika sahaja, namun tok menghantarnya ke Bangkok melalui seorang kenalan di Hatyai tempohari untuk di buat sebagai loket di dalam sangkar, akibat kelewatan tukang di sana memberikan sekali rantai yang berkilau kilau sebagai tanda minta maaf bagi setiapnya, ia tok perolehi semasa pergi kali ke dua ke siam, tujuan untuk mendapatkan item ini semula yang sudah siap di reka bentuk dengan menarik sekali. 

Ini ialah Kalung Petir Kayangan yang di masukkan ke dalam Buah rantai berbentuk sangkar burung dan ia tok sediakan bagi isteri , atau anak anak perempuan anda atau teman wanita anda memakainya di hari raya. 

Petir Kayangan yang di berikan Doktor peribadi tok ini mempunyai kekuatan yang sama dengan petir kayangan yang kita maharkan lepas .

Perisai Sihir dan Gangguan Jin Serta Makhluk Halus lain

Mengaktifkan Gerak Hati Yang Tajam Kepada Manusia

Menyembuhkan Baran dan membuatkan seseorang itu lebih cool

Kelebihan Kekuatan Tambahan Kepada Tubuh Manusia

Melegakan Sakit Kepala

Memulihkan orang Gila 

Meningkatkan imun badan kepada penyakit , Lawas perut

Menurunkan daya Stress dan Gelisah dan memberikan kegembiraan Hyper King

Menormalkan tekanan darah dan sistem kardiovaskular 

Mudah Tidur bagi yang susah tidur

Menguatkan semangat dan mengawal emosi manusia yang beremosi

Melawan Penyakit Sedia ada 


Terapi neurosis, mood depresi, penyakit jantung vaskular dan sistem pernafasan, saluran gastrousus, endokrin dan alahan




Semuanya ada 20 utas dan 16 utas selebihnya sudah di maharkan offline kepada otai otai lama yang meminatinya. 


Dan ia di berikan pada mahar istimewa di hari yang mulia ini... jadi ambillah peluang ini, jangan biarkan ia bersisa walau 1 kerana selepas hari ini maharknya akan kembali kepada RM 450 yang di janjikan. 




Kod Produk : KTIRNGAN 14618
Bentuk : Kalung Petir Kayangan
MAHAR : RM 450

PROMO RAYA PERTAMA
RM 220

57 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..penangan Petit kayangan, memang kuat auranya, healing krisis nya masih saya rasai semenjak pertama kali memakainya, sekadar share testimoni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Salah satunya yg jelas ialah tidur amat nyenyak.

      Kekuatan tambahan pada badab dll

      Padam
  3. Murah tu tuan tuan...ssah nk dpt reger promo ni..

    BalasPadam
  4. assalammualaikum tok, kalau tak ada yg ambil 3A saya grab ya tok, selamat hari raya maaf zahir batin

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. 4A ok juga tok kalau 3A dah tak ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan puyuh 5 dah lepaskan 4A, silakan proceed

      Padam
    2. Assalamualaikum wbt grab 4A Tok

      Padam
    3. kalau ya saya nak buat buat payment

      Padam
    4. kalau ya saya nak buat buat payment

      Padam
    5. Assalammualaikum tok, mahar payment done, terima kasih tok.

      Padam
    6. Salam tuan AAX, item 4A ni dapat pada tuan dan akan di hantarkan pada tuan

      Padam
  7. Tuan tuan semua

    Yang mana x sempat. Sila tunggu selepas 12 jam.jika tiada payment done. Sila terus lakukan bayaran dan letak ulasan PD di bawah grab pengrab asal

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Selamat Hari raya Tok@ustazah dan sekalian sahabat di geliga bunian.....maaf zahir dan bathin.

    BalasPadam
  10. 70 RM G BULUH 31518
    150 RM KKC 13618
    144 RM 2A G ULAR promo
    200 RM GUKM 22518 promo
    190 RM GSN 13618 gelang Khusus
    450 RM PETIR KAYANGAN 81518 4A

    Afwan brg2 bertuah ini payment done pd 14 Jun
    MLM .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan Haron, bayaran sudah di terima, terima kasih, staff tok akan proceed bekerja pada esok hari ya

      Padam
  11. Salam, saya sudah buat payment malam raya. Msg tunjuk Indicative before 9.25am And after 5pm. Pd bunda dan tok Afwan 🙏🏻

    Afwan

    BalasPadam
  12. saya yg grab 4A dulu tok , dari dari semlm lagi , ni dah bertindih payment

    BalasPadam
  13. Salams emua, tok x dapat membalas satu satu komen anda, terima kasih kepada yang melakukan bayaran, ia akan di uruskan selepas hari raya ke 3 memandangkan staff kami melakukan kerja pengurusan dengan cara ... membalas mesej dan terus membungkusnya di dalam sampul pos laju, jika ia di baca terus tanpa mereka membungkusnya kemungkinan order anda akan keciciran.

    Bagi tuan AAX... Ayat tuan seperti di bawah sudah kami maklumkan beberapa tahun lepas dan di ketahui olehs semua pelanggan kami


    "AAX 9617Jumaat, Jun 15, 2018 6:06:00 PTG
    4A ok juga tok kalau 3A dah tak ada"

    Perkataan "KALAU" adalah tidak di benarkan tuan, dulu pernah ada org melakukan hal macam ni, kalau tak dapat 1A, saya nak 2A, kalau tak dapat 2A saya nak 3A...


    Selepas itu dia dapat 1A dan menyebabkan KALAU lainnya itu JEM di tengah jalan dan membuatkan kekeliruan kepada pelanggan lain pula.

    Hal ini akan di rujukkan kepada Bonda , mungkin bonda ada menyimpan item yang serupa di dalam simpanannya

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf tok saya baru tahu, terima kasih

      Padam
    2. takpa tuan, salam lebaran edul fitri, maaf zahir dan batin, biasalah tuan kebanyakan newbie memang selalu tersilap, bukan salah anda kerana ingatan ini tidak selalu di berikan :)

      Padam
  14. Assalam tok..bleh buat petir kayangan ni lagi kaa..dlm sangkar..sbg buah rantai..sy berkenan satu tok..sbb sy ni kdg2 suka tjaga mlm..tido sejam lps tu xleh tido smpi keje pg..barai tok

    Ni pun sy try garam bunian..ltk skit dlm cawan..baru trasa lena tido n cukup tido gak lah..alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. W salam wbt .boleh. Alhamdulilah boleh tido lena.sama LA kita ada masalah sukar tidur.skrg Alhamdullillah. Fokus pun lebih

      Padam
    2. Tq tok..nnt sy ws bonda yaa..ni sy dh tido tadi..tjaga sudah..baru sejam tido..aduhhh

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. assalam.sy ada pertanyaan tok.mana2 bentuk petir kayangan ni just pakai je atau ada yg perlu dibaca2.tq tok

    BalasPadam
  17. Mcm mna nak order ni..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami