Selasa, 19 Jun 2018

MINYAK BULUH PERINDU






Alhamdulillah di olahkan oleh 2 ahli spiritual iaitu tok dan wife la siapa lagi haa.. dengan menggunakan gabungan Petua melayu lama + Peningkatan aura sains metafizik + Islamik. Minyak ini di cipta bagi kegunaan Pengasehan Peringkat Terbaik , kalau nak kata tinggi , tinggi lagi la minyak dagu, tapi minta maaf tok x meniagakan minyak dagu di sini , kerja kerja minyak dagu ni nu zaman jahiliah dulu buat la haha.. 

Minyak ini di pakaikan kepada diri sendiri, sama juga cara pemakaiannya, cuma bahan dan cara olahan berbeza. 

Jika nak naik pangkat, di pangdang bagus oleh boss, silakan

Jika Isteri suka marah marah atau suami suka marah marah, insyallah silakan

Bonusnya jenis ini boleh dititiskan ke dalam makanan orang yang di tuju, air kopi ka, nasi ka, tiada masalah kerana minyak yang kami gunakan 100% minyak kelapa asli..kalau atar nak boh dalam  makanan berbau lah jawabnya kan.. orang tau haha.. 

PANTANGAN

Jangan di langkah

Jangan di buka di dalam tandas

Jangan pakai depan cermin

Jangan di buka di tanah kubur, apa ni ke tanah kubur bawak minyak pengaseh, soklan ni pun x kena dah haha.

Keberkesanan dan kekuatan menghampiri pugai, minyak cenuai dan minyak 7 Puteri


Budak sekolah kalau pakai minyak ni memang awek keliling pinggang la. so budak sekolah di larang memilikinya. 

Kekuatan minyak ini adalah lebih dari semua minyak penyeri yang pernah kami keluarkan di Blog GB, kalau tau macam ni, tak payah dulu tok susah susah buat minyak T40.. 1 Malaysia pusing semata mata nak tapakan 3 ramuan khususnya... aduii..

Alih alih yang ni juga kuat lagi dari dia.. tu diaa , betapa besar dan megahnya ayat ayat suci Al-Quran Nur Karim dari ramuan hutan

Minyak ini memerlukan Akad Nama pemilik / pembeli yang kita melayu panggil sebagai mahar, jadi semasa anda buat bayaran nama pada alamat itu akan di akadkan ke atas minyak ini.

Jenis ini tidak di benarkan ansuran kerana keluarannya limited dan ramai berkeinginkannya

Minyak ini hanya di buat pada hari Jumaat sahaja 






Kod Produk : MBULUH PERINDU
Bentuk : Minyak
Kuantiti : 10 Botol
MAHAR : RM 250

PROMO RAYA
RM 200

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. RM0.00 CIMB: IBFT Transfer RM200.00 to MY GEMSTONE/MAYBANK on 19-Jun-2018, 14:33:53 PM. Call the number at the back of your card for any queries. Payment Done Tok

      Padam
  2. Salam. Grab 1 tok.. (opit)

    BalasPadam
  3. Payment done ke bonda jj

    BalasPadam
  4. Assalam tok, item dah sampai.. Terima kasih.. Cuma ada 1 soalan.. Kalo benang terurai macam mn? Boleh sy selotape supaya kunci dia kt situ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan, alhamdulillah dah sampai. Boleh salotape tuan

      Padam
    2. Ok tok.. Siap dah selotape.. 1 lg soalan.. Mengenai pantangan xboleh buka dlm toilet.. Tp kalo dah pakai, pastu masuk dlm toilet, dah klr toilet, perlu ke pakai semula?

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami