Khamis, 28 Jun 2018

G. BULU CENDERAWASEH EMAS ( GOLDEN PHEONIX )
























Geliga Bulu cenderawaseh.. Aih..tok x mau cakap lebih banyak... lain dari yang lain energy dan auranya dari yang sebelum ini kita maharkan. 

Pakai buat cincin dan nikmati keindahannya, urat emasnya akan terus menyeliputi permata ini sehingga menjadikan semuanya keemasan. 

Di berikan di Gunung Jerai oleh seorang Gadis Misteri, rasanya My Secret Admire kot, maybe lah , mana tok tau. In Sha Allah wahai cinta, kalau ada jodoh aku ke sana terus 1 masa , kita nikah okay heheh, PANTANG... jangan bonda baca sudah la, patah 2 laptop ni hehehe. 

Kod Produk : GLUSEH 26618
Bentuk : Geliga Bulu Pheonix
MAHAR : RM 90



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






19 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tok.payment done 1A.slps 12jam tiada ulasan pd di atas.PD jam 9.26am.klu slh.tlg btlkan tok.

      Padam
  2. Tok.grab 2A tok.salah 1 lah mn yg kena dgn rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan standby 2A, esok tiada payment done dan pengesahan tok, tuan boleh PD ya

      Padam
    2. Boleh ke sy PD sekarang tok.kat bank ni.klu x esok pg sy PD ye tok

      Padam
    3. Ok.tok.simpan grab 2A sy tok.sy tgu tok bg green light nk buat PD ni

      Padam
    4. esok jam 9.35 pagi jika tiada payment done dari tuan Nusantara di bawah, silakan terus PD, waktu tu tok belum bangun tido lagi na

      Padam
    5. Salam, Tok,payment done..detail saya dah wasup bonda..terima kasih

      Padam
  3. Salam Tok,grab jika ada lagi yg tak grab..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt puan, sila tunggu barang sehari dua ya

      Padam
  4. Tok.sy kat bank ni tok.sy PD boleh tok

    BalasPadam
  5. Baca baca baca x jadi grab batu, saya doa kan ada jodoh tok, nnt saya grab anak dara tok klu tok ada jodoh kawin dgn secret admirer tu huhu

    BalasPadam
  6. As salaam tok, maseh ada lagi sembarang A tk cerewet grap 1

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami