Khamis, 28 Jun 2018

AKIK MANI GAJAH








Nah, akik mani gajah atau tepatnya GMGB.... maaf akik garut tiada dalam perolehan kali ini, jangan tunggu. 

Geliga Mani Gajah Bunian ( GMGB ) ialah sejenis akik yang mempunyai kekuatan :

Pengasehan ke atas makhluk Allah baik manusia atau binatang, kalau Jin wallahualam, belum ada lagi lah feedback macam tu. 


Di jadikan sebagai cincin dan di pakai, kena tak kena kulit tak apa, asalkan ia di pakai, boleh juga di buat kalung bagi wanita



Kod Produk : AMG 26618
Bentuk : Akik Mani Gajah
MAHAR : RM 66


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






4 ulasan:

  1. Maaf tuan sharom, item ni bru je di PD oleh tuan irfan. Beliau ada komen di laman update item alam bunian. Tempoh grab tuan telah tamat ya. Hrp maklum

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xpe tok..silap sy..sy tlupa nk jelas payment mlm td..bleh ttinggal 1 item ni lg..huhu rezeki tuan irfan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami