Rabu, 13 Jun 2018

KALUNG KACIP CINTA







Kalung kacip cinta ini siap rantai dan ia di gunakan untuk hal hal PERCINTAAN dan kasih sayang

Jika di Pakai Pada Badan In Sha Allah Pemakai ni mudah di sayangi, mudah sangat orang nak jatuh sayang, jatuh cintan, berniaga mudah ... kalau kiita cakap apa apa, payah orang nak tangkis, payah nak menyelit.. dengor la berjam jam macam kena pukau. 

Item ni cuma ada 1 saja dan tidak ada banyak, dari sekutu pun cuma ada 1 sahaja. 

Pakai ia dan jika mahu menggunakannya, sila mohon dari Allah.. hoih.. barang siam mintak kat Allah ka?... Hoiii... jangan buat pekak sangat, apa pun dalam dunia ni kena mintak dengan Allah.. Benda ni pun ada kerana izin Allah SWT, jadi pun atas izin Allah SWT, Terkadang org kita ni sempit sangat skop pikiran, hak minta dengan Allah hak yang ada melengkok lengkok macam ayat Al-Quran saja.. tidak , jangan salah paham.. sekecil kepala mancis kita nak guna pun kena baca bismillah..

Ok Fahammm..bukan nak minta ke benda lain. tapi benda ni kan benda siam, kang lari jin siam tu macam mana?... Jawapan tok ialah, biaq p lari pun.. sebab apa dia takut kalau kuat sangat?.... So mintak pada Allah . Allah lagi kuat..betui?... haaa macam tu lah

Kekadang orang kita payah nak faham, benda macam ni simple saja... 

Kekadang depa kata .. takyah pakai la benda macam ni ... tanya balik dia cakap macam tu sebab angkuh ka lagu mana?... kalau dia kata pakai apa di badan saja.. cakap dengan dia , wali saja pakai di badan... hang wali?... kalau dia kata hola aku wali, cakap balik ke dia, kalau hang wali, hang takkan mengaku hang wali dan wali x cakap macam ni, seorang wali dia takkan cakap apa pun sebab hati manusia hanya Allah saja yang tahu, dan keduanya wali ni nak seseorang tu belajar. Manusia ni kalau kita kata jangan, dia nak ikut?... 

So.. mengajar manusia ni ada pelbagai cara, asalkan tidak memudaratkan nyawa. Itu dia. Sapa faham..maka fahamlah... Org syariat yang duduk saja di syariat keras kong kat situ memang x kan paham sampai bila bila. Tak mau belajaq dan mendalami Islam yang indah dan luas ini. 



Kod Produk : KKC 13618
Bentuk : Kalung Kacip Cinta
MAHAR : RM 150



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami