Khamis, 28 Jun 2018

KECUBUNG EMAS ( GOLDEN CRYSTAL )






Berapa ramai yang menunggu item ini?.... 

Alhamdulillah cuma ada 1 sahaja, nasib siapa dapat dan kebetulan tok bagi mahar berebut pula haha..


Item ni kalau di Pasar seni JB ceq oii, Allah... 1 biji Rm 500.. x caya?.. p la tanya sendiri.. tok tau lah dulu Pasar seni JB tu tempat mainan je dengan tukang cincin Tok dulu. Kalau dia ada kaler emas dan merah, 2 warna 1 permata, RM 2k... Pasaran sana org singapore lah. Muai juga berniaga di sana sebenarnya. Alhamdulillah. 

Kecubung karang emas ini tidak berhenti di sini sahaj proses karangnya tuan tuan, ia akan terus hidup memenuhi seluruh permata dan pada 1 masa ( x dan 3 tahun ) karang emasnya akan memenuhi permata ini, masa tu harga , uisk... tinggi... mungkin ada org akan tanya kenapa tok x boleh simpan kerana sekarang tok boleh simpan tanpa had tempoh, jawapannya sama juga dengan peniaga di lelong.com.my, tok ni peniaga , bukan penyimpan mohor2 besar di raja hehehe.. kalau org nak beli, kita jual, yang tak boleh di jual beli ialah integriti.. maruah.okay.. 

Kecubung jarum emas ni kelebihannya :

Lawa Gila

Kepercayaan org cina ia membawa ong, keberuntungan

Kecubung pula mengandungi kelebihan penyejuk org yang HOT... suami ke baran, isteri ke baran, buat kan cincin atau kalung, nah.. bagi hadiah, terkena la dia sekali hehehe.. Apa salahnya kenakan pasangan sesekali demi kebaikan kan?



Kod Produk : KAMAS 26618
Bentuk : Kecubung Jarum Mas
MAHAR : RM 180


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami