Ahad, 17 Jun 2018

GELIGA KHUTUB ALI






Amacam unik....?.. newbie maybe tak paham apakah unik itu... unik yang di maksudkan ialah ...

Tengok permukaan macam tak da apa apa.. macam tak tembus cahaya, kale rpun putih gitu saja.. tapi bila di suluh, eh eh,.. hijau rupanya.. itulah uniknya geliga Pemberian Khutub Ali ini, Tok mengenalinya sejak lama dahulu dan selama perkenalan beliau cumalah seorang penulis kitab kitab sastera ugama dan dakwah. Sastera dakwah?.. umpamanya syair memuji Allah, Syair berselwat ke atas baginda Rasullullah.. Tok nak cakap atau nak bagi cth pun kita mengaji tak tinggi mana. 

Jenis ini di simpan lama di dalam simpanan beliau dari pemberian Gurunya suatu ketika dahulu.. Ini cerita kalau nak layan macam dongeng pun, silakan saja., Allah tau. 

Tok ni bukan alim nak layak berkawan dengan orang macam ni, kalau alim dia nak berkawan, banyak dah imam imam dan utz utz semua berkawan dengan ulama bunian kan.. jadi bagaimana dia nak berkawan dengan kita tu semua gerak dari Allah belaka.. tok ni orgnya rock, mencarut ada juga, tapi di mulut bukan lekat di hati.. kalau tok tak suka, tok cakap x suka, tok bukan jenis menyimpan / pendam takut menjadi dendam. Jadi bila tok bercakap dengan org dan ada terasa hati.. jangan terasa hati sebab mulut sahaja,.bukan di hati.

Geliga ini di namakan Permata Rhol Sejenis batu di arab yang sukar di jumpai, maaf kalau tok salah eja, macam tok cakap..kita mengaji tak tinggi mana, tok ingat sekali lalu saja namanya

Ia di gunakan di dalam asbab kerezekian dengan izin Allah SWT, ingat .. kalau x semayang x guna juga benda ni.. semayang kena buat dan mestilah kerana Allah bukan sebab batu, syirik nanti. 

Di pakai kena kulit dan di jaga dengan minyak wangi.. tok pun nak cakap kekok juga sebab dlu tok pernah buat video mana ada batu jaga dengan minyak, siap buat video bagai.. tapi kita manusia, pelajaran kita pun banyak.. dan fahaman kita mampu berubah dari masa ke semasa untuk kebaikan. 


Kod Produk : GKA 31518
Bentuk : Geliga Khutub Ali
MAHAR : RM 450
Promo Raya ke3 : RM 220


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami