Selasa, 12 Jun 2018

TEMBAKAU PUTEH








Assalamualaikum wbt semua, dan salam sejahtera


Di perkenalkan Tembakau Putih... Warna tak putih tapi panggilan macam tu , ia dari Kelas Istimewa 

Kalau nak di bandingkan dengan tembakau Tasek In Sha Allah Tok boleh kata, memang boleh fight lah. 


AMARAN

Merokok membahayakan kesihatan

Hanya 18 tahun ke atas sahaja di benarkan Jual



Tembakau ini aslinya dari Thailand dan ia bewarna kuning keemasan namun di panggil dengan nama tembakau putih... kenapa putih..?.... sebab lepas hisap memang putih sekejap la mata. 

Komen tok.. tembakau ni tak heavy, sedap sedap lah... terbaik.. tapi awas, jangan letak banyak macam tembakau jawa tu, letak sikit pun melilau dah mata, dia bawah sikit dari Ganja tapi bukan ganja. 


Ada cuma sedikit sahaja sebab kita nak test market, tapi tok jangkakan tembakau ini akan meletupkan pasaran 


Kod Produk : TEMBAKAUPUTEH
Bentuk : Tembakau 
KUANTITI : 6 Pek Sahaja
MAHAR 1 Pek: RM 20 Siap Pos

Tok jamin anda puas hati dan tembakau seperti ini tiada di dalam Malaysia

Siapa cepat dia dapat


Ini ialah Jualan Pecubaan, harga yang di berikan adalah harga promosi, selepas ini harganya ikut timbang



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






16 ulasan:

  1. Balasan
    1. ya dua pek rm 30 bijak bagi barangan bermodal :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Abg azasham, selepas rasa kali pertama jangan lupa bagi testimoni di sini, tok amat mengharapkannya

      Padam
    2. Mcm X putih mata pun .:) Mungkin sbb sy biasa hisap paip. Tapi after taste ok.

      Padam
    3. Oiihh.dah biasa kena high. Tok melilau. Sampai hari ni pun .haha

      Padam
  3. Balasan
    1. Silakan.. payment boleh di jalankan, selepas rasanya, jangan lupa bagi testimoni di sini ya, so ia menentukan adakah ia akan di teruskan jualan atau sebaliknya ya

      Padam
    2. ada last stock 2 set yang tok simpan

      Padam
  4. Balasan
    1. dah habis buat masa ini, akan restock semula pada raya ke 3-4 ni tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami