Khamis, 28 Jun 2018

G.MAHKOTA PANCHAR DEWI SINAR
























































































Geliga Makhkota panchar dewi perolehan jerai ini mempunyai dwi cahaya dan sinaranya amat kuat di tangan apatah bila terkena cahaya walau dalam kadar yang sedikit, jika anda lihat, tok tidak menggunakan sebarang penataan cahaya ( lampu meja yang dah jadi pusaka itu ) dan semua gambar ini menggunakan Hp Huawei sahaja. ( maaf huawei lupa nak bayar komisen iklan hpnya pada tok ) hehehe.

GMPDEWI ialah antara barang lajen di dalam blog tok ini, dah lama wujud dan tak pernah lagi out of stock.. 

Kelebihannya jangan anda percaya, kerana keyakinan dan kepercayaan mestilah kepada Allah 100%, ini apa yang sekuler ajarkan sejak dulu.. anda kena tahu bahawa apa yang Allah cipatakan di atas muka bumi ini cuma lah sampah yang tiada nilai..namun mereka..pulun dan sanggup berhabisan kerana untuk mencari rahsia alami ini... jadi apa yang berlaku kepada kita sekarang?... ya..kalau esok negara kita perang.. depa pakai kereta kebal, kita pun pakai kereta kebal, keseronokan main tentera tembak menembak di putuskan kemenangannya siapakan caturan taktikalnya lebih bijak, dan siapa yang paling canggih ketenteraannya. 

Nabi kita kata apa?.Doa dan usaha....... dan usaha ni pelbagai ragam, pelbagai macam... Kita kena faham lah kenapa mereka yang bercakap dengan publisiti meluas menidakkan hal ini, ini adalah kerana mereka khuatir periuk nasi mereka di masukkan pasir, ini kita nak kena faham. 

Tapi kita di sini pun jangan terlalu obses sangat sampai lupa bahawa berlaku sesuatu kelebihan itu adalah atas kehendak dan kekuasaan Allah SWT belaka. kalau DIA izinkan Maka Jadilah, Kun fa Ya Kun... 

Lihat sekarang apa jadi?.... bomo macam org gila... org gila jadi bomo... teropong sana sini tengok pesawat yang hilang, Peniaga mistik menyamar jual batu tarik kononnya, bila di tanya perincian apa satu pun tatau. last last dia block yang tanya... ini kerana tiada ilmu..org tanya tak tau nak jawab, tapi kalau di tanya batu tok mat ori ke tak?.. laju je depa cakap tak ori... hakduhh la... pastu bila org ikut lama, itu ini takleh jawab , jawab benda x masuk dek akal.. org pun tahu perangai, dan mereka pun blah.. datang balik, kemudian jadiiiii lagi, lagi dan lagi... ini lah risiko niaga online hahah, kalau buka kedai risiko lain pulak ya.. org melayu macam ni lah... bila nak maju, last last, pejam celik pejam celik, tup tup Bangla rilek je mai bukak kedai dan jadi kaya..dah ..sapa nak dengki ke dia?... kannn... tak pa lah, tok mudah saja.. asal lepas staff staff tok, jadik ler... takat mana kita boleh support ...kita support... 

In Sha Allah.

Okay, kelebihannya :

Penarik kekayaan dengan izin Allah SWT, perisai dari sihir buatan orang durjana, Kewibawaan sederhana



Kod Produk : GMPDEWI 26618
Bentuk : Geliga Mahkota Panchar dewi
MAHAR : RM 50


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540








18 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami