Ahad, 24 Jun 2018

GUCHMANI LAJEN






Gucmani Lajen, cuma ada 1 sahaja. deskripsi tidak akan di berikan kerana tok nak utamakan otai lama yang berkehendakkan, kalau newbie nak juga tahu apakah kelebihannya, sila guna versi website dan klik sebelah kanan " Item Carian Anda " dan Type Guchmani.

Silakan



Kod Produk : GB1 31518
Bentuk : Guchmani edisi 1
MAHAR : RM 500

*Mahar semenjak 2012 dan tak pernah berubah


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





12 ulasan:

  1. Assalam tok.detail PD batu kursani dah send kat bonda ngan mr captain.tp blm respon lg.sibuk kot .

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Boleh. Silakan. Maaf bonda baru buka blog . Bergelut dengan anak

      Padam
  3. Balasan
    1. lock dah takda dalam blog ni tuan, sistemnya di hapuskan sejak setahun lepas. tuan boleh grab sahaja dan payment dalam masa 12 jam, kalau takda org grab lagi tu dan ia lebih 12 jam, maka rezeki tuan

      Padam
  4. Assalam tok.item ni masih ada lg tok?

    BalasPadam
  5. Guchmani ni dtg dr bahagian bdn ular ke tok?dlm perut ke?

    BalasPadam
  6. Assalam tok..item ni ada lg x,klu ada sy nk tf maharnya skarang juga

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami