Sabtu, 30 Jun 2018

JED NAGA TITIWANGSA





























Alhamdulillah masih di dalam Kerajaan Titiwangsa Puteri Munirah. Ini ialah Batu Jade terbaik .. sila tunjuk gambar ini kepada taukey cina di kedai gemstone atau cina yang dah berusia.. mereka kenal kualiti Jed Naga ini 


Perlu ingat , jade yang mahal bila suluh ia tembus cahaya, dan uratnya hijau terang macam di atas. Kadang kala ia mempunyai simbol naga, sila lihat betul betul anda akan dapat lihatnya . 


Jade ini di miliki oleh 2 ekor naga yang juga adalah bangsa jin yang menjadi pengiring kepada Puteri Munirah, Anda jangan pandang lekeh kepada Puteri ini, Kedudukannya hampir sama dengan Puteri dahlia kerajaan Jelebu , Sila ingat kembali kisah Puteri Dahlia yang akhirnya berkahwin dengan seorang murid tok pada Mas kahwin RM 7777.77. 

Puteri Dahlia ialah anak tunggal kepada Pemerintah Kerajaan Titiwangsa atau tepatnya di Puncak Titiwangsa. Jalan Gerik ke Jeli itu. 

In Sha Allah bagi mereka yang mempunyai pekerjaan namun tiada kedudukan, memilikinya sebagai cincin atau kalung akan membuatkan sang pemakainya di lonjakkan keberuntungan dan tuah diri.

Jade ini mempunyai aura Sang Naga .jangan tanya tok naga ni pakai di mana, tok tak tahu pula, nak kata di kepala macam kecil sangat. Tapi tok jelas membayangkan ia di pakai di salah 1 tanduk sang naga di kepala. Wallahuaalam.. tok pun tak bertanya banyak , kekok sebenarnya nak berbual dengan org pakai Purdah ni.. dia malu malu..kita pun naik segan juga. 

Tok Teruskan saja.... 

Ok Tok sekarang duduk dalam Hutan ni, ada Kem Mistik di Negeri 9... Kalau jam 3pm belum keluar Update, sila WASSAP bonda terus 0127845231 dan boleh lakukan terus pembelian ya... line agak slow di sini. 



Kod Produk : JEDGA 27618
Bentuk : Jade Naga Titiwangsa
MAHAR : RM 320.20


Makin Kurang Item, Makin Mahal Maharnya.. Banyak Item, Murah Maharnya.... *Law GB Since 2012... Item Jade naga ini cuma ada 2 selamanya. tiada lagi



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami