Rabu, 13 Jun 2018

GELANG SISEK NAGA



























































" JANGAN CAKAP AYAH TAK PAYUNG " 


Hahaha.. sebab apa?... item ni kalau hangpa nak tau, ayah dapat di Che Bilang... padia Che Bilang ni.. Kat mana?...Sila tengok Google Maps... Beli sana ka?.. tak ni bukan barang beli... kalau x caya p sana sendiri dan tengok, kalau ada tok bagi Rm 5000 duit jejalan na. Ni amik mana?. ada la dan sauk kok celah tingkap on daway nak p sana tu. Ni saja la ada pun..


Jenis ini kelebihan nya ialah :

Kemakmuran



Penunduk




Kekayaan




Kekuatan semangat dan diri



Dan pelbagai khasiat tersembunyi lainnya.

Baik tuan tuan dan puan puan .Minta maaf ya sebab tok tak dapat nak gunakan format biasa di dalam penulisan. Adjust font apa semua. Harap dapat di baca lah ya.


Kod Produk : GSN 13618
Bentuk : gelang khusus
MAHAR: RM 190



( HARGA BIASA RM 450 )



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






17 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Salam Tok,maaf nak tanya yg 3A sudah digrab atau belum...

    BalasPadam
  4. ok saya nak grab Tok..nak tanya satu lagi KJMAS 22518-3A available tak yg ni..kalau ada nak bayar sekali terus dgn yg ni Tok..

    BalasPadam
  5. payment done,details sudah whatsapp pada bonda

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami