Ahad, 17 Jun 2018

GELIGA TIANG ISTANA KERAJAAN GUNUNG TEBU





Batu ni di ambil dari rekahan tiang lama istana Kerajaan Gunung tebu... Kalau kata mengarut biaq p ke dia nak kata mengarut pun, kalau kita sebut batu permata pun tetap masih ada regenya, malah maybe mahal lagi mampu di maharkan hahaha

Kelebihannya..?.. In sya Allah untuk :

 Penangkis sihir

Penunduk

Melindungi rumah dari gangguan

Menterbalikkan niat jahat musuh

Perubatan penyakit fizikal dan rohani


Tapi kalau rasa macam tak best je kan.,. nak diisikan.. insyallah kita isikan ikut kemahuan anda lah, isian ni ada levelnya.. selalu kita syorkan level biasa, kalau dah memang ahli spiritual insyallah mampu level tinggi pun.. bukan apa, takut tak boleh jaga hati, tu saja.. bahaya akidah..


Kod Produk : G.ISTANA 31518
Bentuk : Geliga Istana
MAHAR : RM 139
Promo Raya ke 3 : RM 70



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami