Isnin, 11 Jun 2018

MANI GAJAH SUPER
























Ada 2 sahaja, dan dua dua ini dalam 2 mahar berbeda kerana bentuk dan uratnya.

Kekuatannya in Sha Allah di dalam pengasehan dan di dalam kategori paling terbaik selain MGT dan GMGB. 

Haish... nak menulis panjang pun rasanya item yang sama ini sudah banyak kali keluar, tapi mungkin masa tu, ya lah dengan GSTnya la, Tolnya tinggi la, kos makan minum pun macam di Amerika serikat la... Tapi sekarang alhamdulillah semua kos itu kena cut.. hanya Minyak Petrol 97 saja kan yang ikut harga Global, selebihnya di kekalkan, alhamdulillah..ok lah tu...kita kena bersyukur . 


Ok Tok teruskan saja lah na



Kod Produk : MGSUPER 31518
Bentuk : Mani Gajah Super 
MAHAR : RM 450

PROMO RAYA
RM 300



Selepas Raya semua mahar promo ni takda dah, apatah MGS ni jenis barang rare..kita dah tak dapat lagi samada dari bermodal atau melalui penarikan ..kalau ada, sudah lama yang baru dapat tu di masukkan dalam blog, tapi benda dah tak adalah. 

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami