Sabtu, 23 Jun 2018

G.ULAR TEDUNG SENDUK























Geliga Ular Tedung Senduk King Hyper Rare hasil perolehan kaki bukit, Wang Kelian.. Alhamdulillah.. 

Jika dilihat di dalam gambar, ada serpihan magnet melekat menandakan antara kandungan di dlmnya adalah besi.. Seperti yang telah kita tahu Allah telah berfirman : 

" ..Dan Kami turunkan besi yang padanya terdapat kekuatan yang hebat dan berbagai manfaat bagi manusia..." 
( Al-Hadid, QS 57 : 25 ) 

Sesungguhnya tiada satu apa pun yang Allah jadikan di muka bumi ini yang tiada manfaatnya bagi manusia..so bukak minda, lapangkan dada dan luaskan mata dan jangan sesekali memperkecil2kan setiap ciptaanNya, in sya Allah..

In sya Allah, Jenis ini di gunakan di dalam usaha :

Perisai dari sihir dengan izin Allah SWT

Kebal umum

Wibawa

Pembisa pukulan

Penunduk musuh

Lawan menjadi gentar

Dan ada khasiat khusus kepada pemiliknya mengikut aura seseorang 

Di pakai jangan kena kulit, insya Allah


Kod Produk : GUTSENDUK 20618
Bentuk : Geliga Ular Tedung Senduk
MAHAR : RM 450

PROMO RAYA
RM 200

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






21 ulasan:

  1. Alhamdulillah..sy dh test khasiat kebal nya semasa kali pertama maharkan dari tok..klu bukan asbab geliga ni..rse dah bjahit tgn sy kena mesin index berpusing..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah tuan sharom dah merasainya.kita sama maharnya dulu.mmg power barang ni.

      Padam
    2. Btul tu tuan jebat..pakai buat cincin..baru merasai khasiatnya..brg2 tok dari dulu mmg superb..alhamdulillah

      Padam
  2. tok..tok x salah letak harga ke tok?ni barang kebal umum ni.xkan harga 200

    BalasPadam
    Balasan
    1. X Salah tuan. Harga ni rendah tinggi atas kehendak peniaga. Keperluan peniaga. Maybe kalau post NI naik pada 25hb dekat staff Tok nak gaji. Maybe maharnya 10x dari ini

      Padam
    2. Harga mahal murah bkn penentu segalanya bg setiap item yg tok maharkan tuan.keyakinan tu kena tinggi.

      Padam
    3. Ya betul, mahal murah adalah kerana :

      1. Harga Kawalan kerajaan

      2. Mahal murah kerana kehendak peniaga... lagi mahal sewa kedai, lagi mahal lah item jualannya, lagi banyak kakitangannya , lagi mahal lah item jualannya.. kalau nak tunggu mahal, sila tunggu 10-15 dan 25-30 kerana tok tahu time tu anda gaji hehehehe

      Padam
  3. Balasan
    1. baik terima kasih tuan, ahad staff cuti ya tuan, isnin drg balas dan hantar

      Padam
  4. Maaf brtanya tok...benar ke kebal umum gutsenduk ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. benar, tapi x boleh uji. yang uji itu trick semata mata, mau belajar tricknya kena jumpa tok fidyah trick aksi kebal umum rm 2k sekian

      Padam
  5. Salam tok, saya grab 2a tok. Dh lama tunggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.sampai juga rezeki tuan ares.tahniah tuan ares.

      Padam
    2. Insya-Allah jika ada rezki, adalah tuan jebat. Kalau lepas juga takpe, saya tetap menunggu

      Padam
  6. Tuan2 sila tanya stok dapor dgn bonda. Rsnya bonda ada simpan sebiji dua lg tu.

    BalasPadam
  7. Salam tok, insya-Allah kalau takde apa2 saya buat payment esok ptg bg item 2a sebelum jam 6 ptg (balik kerja). Tp sebenarnya saya nak buat payment utk 2 biji (iaitu item 2a dan item stok dapur sebiji sekiranya ada) dh txted kat bonda tanya ade ke tak stok dapur tp blum reply). Kalau takde reply, saya buat payment utk 2a aje ye tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami