Rabu, 20 Jun 2018

TAWARAN COMBO 2 DALAM 1






Geliga Nenek senyum jenis ini di tanya tanya oleh peminatnya dan sengaja tok simpan 1 yang ini kerana semasa di terengganu tok perlu menggunakannya bagi pesakit migrain yang teruk dari Merchang Terengganu , Alhamdulillah sudah pulih sepenuhnya dengan izin Allah SWT. 

Ia cuma di rendamkan selama 10 minit dan kemudian di beri minum, selebihnya di sapukan di kepala pesakit dan kemudian di balut dengan kain tuala untuk beberapa ketika.

Jenis ini cuma tinggal 1 sahaja dalam pengetahuan tok, kalau dalam guni tu ada lagi .. wallahualam.. kena tanya pada bonda tu


Kod Produk : GNSENYUM 31518
Bentuk : Geliga Nenek Senyum
MAHAR : RM 88.25

DAN








Minta maaf, ini ialah Geliga Ular Sawa dan di perolehi dari gunung tebu atas bantuan Abg Megat.. Alhamdulillah, ada 1 ni saja.. 

In sya Allah amat ampuh dalam:

Pelarisan tinggi

Penunduk

Wibawa

Penaik seri wajah

Kerezekian

Dihormati dan disegani



Kod Produk : GAPUJ 31518
Bentuk : Geliga Ular Sawa
MAHAR : RM 400



HARGA COMBO
RM 150 Sahaja

Tawaran hanya Sah Pada Hari ini Sahaja

36 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tuan haron, tuan AHG AHG di atas dah grab tuan, sila tunggu sampai jam 9.00Malam ini , jika beliau belum PD maka tuan brg akan di hantarkan kepada tuan

      Padam
    2. Payment on the way sebab dalam kereta travel, ni pun tgh drive

      Padam
    3. Nmpk nya dah 9:40 MLM , blum ada payment 🤔

      Padam
    4. Maaf Tuan Haron. Dah PD dah. Lihat comment atas.

      Padam
  2. Maaf tok 🙏🏻 , perjanjian sapa2 pun baik bila grap diberi tempo 12 Jam . Dlm masa 12 jam tkde payment ber erti otomatiknya sy dpt barang tu. Lmbt bkn masalah dah diberi tempo 12 jam.

    BalasPadam
  3. Dah diberikan tempo jam 9 MLM lebih dari itu dah jadi hak milik sy .🙏🏻😔

    BalasPadam
  4. Perkara ini sapa2 dlm group ini tahu . Itu perjanjian 🙏🏻

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan AHG dah payment tuan, nampaknya belum rezeki lagi tu tuan

      Padam
    2. xpa. kami tengah masukkan barang lain dah ni sekarang, esok naik la

      Padam
  5. Jika barang ini tk jatuh pd tangan sy tok , barang2 yg sy order pd hari raya ini semua sebanyak 2 ribu lebih ambil lah . Sy serius ni tok
    Jngn hantar pd sy tok 🙏🏻Afwan janji mesti ditepati 😔

    BalasPadam
    Balasan
    1. uish , jangan macam tu tuan, nanti kita gantikan dengan barang lain yang setaraf dengannya. nak buat macam mana tuan AHG melalui masalah line tenet bermasalah tu yang dia lambat update

      Padam
    2. beliau berjaya PD pada jam 6 petang pada hari yang sama sebelum genap 12 jam tuan

      Padam
    3. Salam Tuan Haron. Sabar, InsyAllah rezeki tak pernah salah alamat, pesan imam syafie, "aku tidak pernah risau jika sesuatu kehendaku tidak dapat kerana aku tahu apa yang di tetapkan untukku pasti sampai kepadaku, tidak lewat sesaatpun" saya update Payment Done 8.18 p.m , masih belum jam 9 pm. Lihat comment yang atas-atas sekali. Harap tuan dapat bersabar,, tetapi kalau ini menyebabkan tuan tidak mahu buat payment kesemua barang yang tuan sebenarnya dah akad beli. Saya sanggup lepaskan item ini pada tuan. Kerana ini melibatkan gaji pekerja anak-anak melayu kita. Jika tuan mahu juga sila comment balas disini. InsyAllah saya beritahu ustazah untuk lepaskan pada tuan, dengan syarat tuan tidak tarik pembelian tuan yang tuan dah akad payment done ✅.

      Padam
  6. Mana boleh terima tok perjanjian sampai 9 MLM aja.

    BalasPadam
  7. Ini perjanjian yg tlh ditetapkan oleh tok sendiri , sy pun usaha sunguh2 agar barang yg sy ingin pasti sy dptkn susah mcm mana pun masa sy jaga

    BalasPadam
  8. Payment on the way sebab dalam kereta travel, ni pun tgh drive
    Jam 22:09 dia baru beritahu .apa yg pukul 6?

    BalasPadam
    Balasan
    1. oooo tok paham dah.. ni maybe sebab komen lambat keluar.. komen AHG di buat jam 6pm 20hb, tapi admin terbitkan lambat dari masa, so jadi salah paham ni tuan.

      Padam
    2. Tuan Haron sila lihat komen atas sana... dan jangan lupa tengok update utk esok, dah keluar dah

      Padam
  9. Salam Tuan Haron. Sabar, InsyAllah rezeki tak pernah salah alamat, pesan imam syafie, "aku tidak pernah risau jika sesuatu kehendaku tidak dapat kerana aku tahu apa yang di tetapkan untukku pasti sampai kepadaku, tidak lewat sesaatpun" saya update Payment Done 8.18 p.m , masih belum jam 9 pm. Lihat comment yang atas-atas sekali. Harap tuan dapat bersabar,, tetapi kalau ini menyebabkan tuan tidak mahu buat payment kesemua barang yang tuan sebenarnya dah akad beli. Saya sanggup lepaskan item ini pada tuan. Kerana ini melibatkan gaji pekerja anak-anak melayu kita. Jika tuan mahu juga sila comment balas disini. InsyAllah saya beritahu ustazah untuk lepaskan pada tuan, dengan syarat tuan tidak tarik pembelian tuan yang tuan dah akad payment done ✅.

    BalasPadam
  10. ‎*اَللّٰهُمَّے بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وآلِے مُحَمَّدٍ*

    ‎*بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ*
    ‎ً*بِسْمِ اللهِ وباِاللهِ وَبِخَيْرالاسمااِللهِ*

    ‎*اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىَ فَاطِمَةَ وَأَبِيْهَا وَبَعْلِهَا وَبَنِيْهَا
    ‎وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فِيْهَا*

    ‎*اَللّٰهُمَّے صَلِّے عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِے مُحَمَّدٍ وعَجِّلْے فَرَجَهُمْ وَأَهْلِك عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْاِنْسِ مِن الًاَوَّلِيْنَ وَالْاَخِرِيْنَ*

    Afwan🙏🏻 sy pun tk berkecil hati dan tk terasa
    Rugi tok demi utk menjaga hubungan barang2 sy tu ambil lah agaplah itu suatu sedekah dari sy buat sapa2 . Maaf dizahirkan dan bathin . Wassalaam .

    ‎*اَللّٰهُمَّے بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وآلِے مُحَمَّدٍ*

    ‎*بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ*
    ‎ً*بِسْمِ اللهِ وباِاللهِ وَبِخَيْرالاسمااِللهِ*

    ‎*اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىَ فَاطِمَةَ وَأَبِيْهَا وَبَعْلِهَا وَبَنِيْهَا
    ‎وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فِيْهَا*

    ‎*اَللّٰهُمَّے صَلِّے عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِے مُحَمَّدٍ وعَجِّلْے فَرَجَهُمْ وَأَهْلِك عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْاِنْسِ مِن الًاَوَّلِيْنَ وَالْاَخِرِيْنَ*

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan macam tu tuan, kami tetap akan hantar semua barang tu kepada tuan sebab ia dah di bayar

      Padam
  11. Maaf tuan Haron, penjelasan diberikan di sini. Tuan AHG sudah grab pd 20 jun jam 9:09 pagi dan payment dibuat oleh beliau pd 20 jun jam 8:18 malam. Means belum habis tempoh grab lagi iatu pd jam 9 malam. Mohon tuan Haron semak komen bahagian paling atas2 tu ya. TQ

    BalasPadam
  12. W salaam , syukur pd Allah , kedua Ana mohon maaf bnyk2 pd Tuan AHG 🙏🏻 , Ana salah faham, 😥 . Terima kaseh yg tk trhingga atas simpati tuan , salawat Allah buat tuan AHG SEKELUARGA
    Semoga di berkati semuanya
    اللهم صل على محمد وال محمد🌺

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami