Ahad, 17 Jun 2018

GELIGA BUSUT




















Batu ini tok jumpai di dalam Busut anai anai dan alhamdulillah mempunyai khasiat bukan sebagai kecubung. Batunya tok jumpa menegak ke atas dalam bentuk mentah dan kami canaikan , saiz asalnya ialah sebesar separuh penumbuk sahaja... tok yakin ia berasal dari kecubung, tapi jika mengkit saiz sarang anai anai yang melebihi 30 tahun ( maksima ibu anai anai boleh hidup 50 tahun sekor ) batu ini sudah di dalam busut paling kurang 25 tahun di dalamnya.

Jika di dalam konsep mistik, batu ni seolah olah sudah di tapakan alam.... macam kita ambil sebiji batu dan tapakan dalam air , kita panggil menapakan batu... sama kaedah dengan batu busut ini. Ia tembus cahaya ya tuan. Boleh test suluh dibawahnya jika sudah dimiliki nanti.

In sya Allah, Kegunaannya ialah :

Pelindung dari sihir dan gangguan
Halimunan dari musuh
Penunduk musuh

Item ini juga boleh di gunakan di dalam ikhtiar perawatan mual , loya dan muntah muntah dengan izin ALlah Swt.


Kod Produk : GBUSUT 31518
Bentuk : Geliga Busut
MAHAR : RM 120.25
Promo Raya ke 3 : RM 60


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540



16 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum wbt grab 1A

      Padam
    2. Geliga Busut 1A
      Kod Produk : GBUSUT 31518
      Bentuk : Geliga Busut
      MAHAR : RM 120.25
      Promo Raya ke 3 : RM 60

      Payment Done dah sms kat Bonda
      Terima Kasih

      Padam
    3. baik bayaran di terima , terima kasih Rika

      Padam
    4. Tok Rantai Petir Kayangan masih ada? aAku yang berkomen atas nama Dira. Maaf Tok Maaf semua, sebab mengakibatkan kekeliruan atas pasal Petir Kayangan 4A.

      Aku belum bayar. sebab nanti kalau AAX 9617 sudah buat payment. Tapi tak maklumkan kat blog. Jadi aku komen payment done saja pada 6:33AM. Iaitu Lebih kurang 12 jam lepas AAX 9617 komen Grab 4A. Tunggu bila Bonda balas whatsapp cakap available 4A baru aku bayar.

      Lepas tu 8:14am AAX 9617 komen PD. Ada stok dapur untuk Rantai Petir Kayangan ni? Terima Kasih

      Padam
    5. Aduh pening macam ni , jadi dah kira tuan AAX tu bayar dulu la. . petir kayangan dah takda jenis tu, kami gunakan ganti dari gelang buat ikat rantai kelak

      Padam
    6. dan 1 petir kayangan loklaq, tuan boleh pilih nak yang mana 1

      Padam
    7. Assalamualaikum Wbt Tok. Grab 1 Petir Kayangan loklaq. https://geligabunian.blogspot.com/2018/05/petir-kayangan-bentuk-loklaq.html?m=1
      Yang ini ka Tok? Berapa maharnya? Terima Kasih

      Padam
    8. ya tuan, maharnya boleh beri sama dengan yang ini tuan

      Padam
    9. Assalamualaikum Wbt Tok.

      Payment done 18-06-2018
      Total : rm 520
      Ada sms kat Bonda dah. Terima Kasih

      Petir Kayangan Loklaq
      Kod Produk : PK 31518
      Bentuk : Combo Petir kayangan
      MAHAR : RM 450 shj

      Permata Kemala Dewi 1A
      Kod Produk :PKDEWI 31518
      Bentuk : Permata Kemala Dewi
      MAHAR : RM 70

      Padam
  2. KGTEBU 31518
    Bentuk : Kecubung G, Tebu
    MAHAR : RM 20

    Kod Produk : RKM 31518
    Bentuk : Raja Kayu merah 3A
    MAHAR : RM 80
    PROMO RAYA
    RM 40

    Kod Produk : GSUL L 31518
    Bentuk : Geliga Sarang Ular lidi 1A
    MAHAR : RM 450
    PROMO RAYA 2
    RM 200

    Kod Produk : GBUSUT 31518
    Bentuk : Geliga Busut
    MAHAR : RM 120.25
    Promo Raya ke 3 : RM 60

    Payment done 300rm dah antr kt bunda

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami