Khamis, 21 Jun 2018

PESANAN MAKANAN TAMBAHAN LELAKI

Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera

Semalam Tok ada order beberapa botol ( 6 set ) Makanan Tambahan untuk lelaki , ia berjenama Testo Ultra, Sila lihat gambar di bawah 


Sila Klik Link di Bawah untuk maklumat lanjut 



Tok mendapatnya pada harga yang murah dan mampu di maharkan oleh sesiapa di sini, kalau ikutkan tok perlu memaharkannya pada nilai standard iaitu Usd 33.57 Iaitu bersamaan RM 134.00... Namun anggap saja la Tok dah langgar perjanjian sebagai Agen hehehe... 


Dalam proses penghantaran dan in sha Allah Akan sampai dalam masa kurang 2 minggu. Tok tak sabar untuk mengiklannya di sini kepada anda semua.. dan keduanya tok tak mahu menyimpan produk ini lama sat g telungkup p telungkup mai, hilang p mana.. bukan tak tau big boss ( anak tok yang kecik tu )... hahaha

Apakah Kelebihan Makanan Tambahan ini?... jeng jeng, cari sendiri di google lah..

Ia untuk lelaki.. tok tak lemah, tapi biasalah.. manusia mana pernah puas dengan apa dia ada kan haha.. 

Boleh order sekarang bagi yang nak.. barang sampai keluar sampul terus masuk sampul kepada anda pula. 

Ia Di luluskan Oleh FDA... apa benda FDA ni?... maksudnya ia di luluskan Global, tiada isu dadah di kesan.. sepanjang pengalaman tok import obatan dari luar, kalau ada FDA ni memang takda masalah dengan Kastam, Kementerian, MITI sekalipun.. tapi kalau takda FDA ni, memang kena.. dulu sekali 2 kotak kena tahan sebab takda kelulusan FDA... 

Ringkaskan kelebihan, ia untuk boost tenaga lelaki setahap maksima, menguruskan badan dan membentuk otot lelaki agar lebih maskulin.



Kod Produk : TESTO ULTRA
Bentuk : Makanan Tambahan
MAHAR : RM 80 / Sebotol

KUANTITI : 5 Sahaja

1 Tok dah rembat okay... 

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami