Sabtu, 16 Jun 2018

G.PAGLIMA HITAM






Atas arahan tok , alhamdulillah untuk pakaian wanita juga di sediakan.. kasihan juga kaum hawa , asik asik design adam je kan, insyallah 

Kali ini dan selepas ini mereka mampu merasai pakaian mistik dari Geliga Bunian dan dengan izin Allah akan mendapat manfaatnya JIKA mereka beriman kepada Allah..hadiahnya... Keizinan Allah itu sendiri


Jenis ni di gunakan di dalam ikhtiar Pendinding dari sihir dengan izin Allah SWT, Penahan pukulan jurus kebatinan dan jurus tenaga dalam, sama je la dua tu huhu... Di samping itu juga Tok melengkapkan ia dengan Kelebihan Perubatan, bagus bagi yang ingin melakukan rawatan dan menjadi ahli perubatan alternatif. Insyallah melalui gerak daya sukma intipati dengan apa yang Allah Izinkan. Gunakan ia sebagai ikhtiar memudahkan pengobatan tradisional. Ia akan memberikan daya gerak bagi pemilik melakukan sesuatu dari gerak hati sendiri. Gunakan ia dengan cermat dan jangan Hilangkan 

Di simpan di dalam bekas simpanan yang kami bekalkan, masukkan sedikit kapas yang sudah di calit dengan minyak atar anda sendiri, Kami tak meletakkan sebarang minyak bagi menggelakkan sebarang fitnah 



Kod Produk : GPHITAM 31516
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 350

PROMO RAYA 2
  RM 200.25

8 ulasan:

  1. Saya grab tok. Boleh buat kalung atau cincin kan tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan, boleh amar.. cincin perak bagi cincin ini bernilai rm 190

      Padam
    2. Terbaik laa Amar.. Nice grab.. Meoow πŸ˜ΈπŸ‘πŸ»

      Padam
    3. Barang baik jangan di sia sia kan

      Padam
  2. Payment settle dah tok. Leo foward detail pada bonda

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik terima kasih ...aik..ni amar ke leo?

      Padam
    2. Ni Leo.. Atas tu Amar.. Amar bg wassup kat Leo suruh Leo forwardkan butiran pembayaran pada Bonda.. Leo dah sent semua butiran pembayaran pada Bonda dah Tok.. Meoow πŸ˜ΈπŸ‘πŸ»

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami