Sabtu, 9 Jun 2018

PENANGKAL SIHIR PUTERI DAHLIA








Penangkal sihir puteri dahlia. Haaa yang ni sapa Tatau grab x bayor lepas.dah la barang rare

Kome kabor ke ayoh mano nok beli batu serai hitam.kome Tanyo ke peniaga batu mato.susoh bateri ni.

Tambahan pulak ia dari puteri dahlia. Nama ni keramat dulu.newbie sekarang x kenal dah siapa gerangan puteri dahlia.

Kerajaannya terbesar di nogori sembilan berpusat di jolobu. Sudah berkahwin dengan murid tok dan juga bekas PA tok encik Shukri Penang pada masa kahwin RM 7777.77. Bahagia deme Tu sekarang.

Di pakai sebagai cincin atau kalung rantai in Sha Allah kekuatan mistiknya ialah perisai dari sihir. Bab kelebihan macam ni ia merangkumi untuk semua bangsa di dalam dunia.

Terserah mahu memiliki pada nilai promo di bawah. Kalau tak pun. Ia kembali pada nilai asalnya selepas idul Fitri.

Barang pun ada 1 Jah.


Kod Produk : PSPP 31518
Bentuk : mustika perisai
MAHAR : RM 200

( NILAI ASAL RM 450 )

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. xpa, tuan tengok halaman update, kalau ada berkenan sekarang ni boleh beli terus, so nanti halamannya tak keluar dah , request pembelian di 0127845231.


      Penghantaran macam biasa sebab tok masukkan gambar tu semua sebelum mai siam, barang ada di perlis bersama Mr Kapten yang menguruskan

      Padam
    2. Assalamualaikum tok mat..maaf mengganggu pagi2 ni.saya ingin bertanyakn pada tok mat.saya pernah bermimpi seseorang keluar dari badan saya.kemudian dia mengakui dirinya adalah sunan Kalijaga.apakah maksud mimpi saya tu..maafkan saya bertanya ye tok mat..

      Padam
    3. w.salam wbt tuan, jangan percayakan mimpi itu tuan. khuatir timbul fitnah pula. bagi diri tok mimpi ini memberi petunjuk kepada tuan agar meniru ibadah seperti sunan kalijaga , wallahualam..dan in sha Allah Akan di berikan kerahmatan dunia dan akhirat

      Padam
    4. Alhamdulillah..terima kasih tok mat..kerana memberi tafsiran mimpi saya itu..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami