Rabu, 27 Jun 2018

G.PUTERI SALWA ( ASAM GARAM )







































































Alhamdulillah di atas ialah G. Puteri Salwa yang cantik rupawan, tubuhnya kecil sahaja namun memiliki pinggang yang ramping , apa org panggil?... bertubuh genit?.. haa lebih kurang lah. 

Puteri Salwa Kerajaan Gunung Mat Chenchang ini berumur sekitar 16 tahun alam kita dan di dalam kategori Puteri Didik dari Puteri lainnya ( di jaga dan di ajarkan etika istana ) ini lah istilah Puteri didik atau asuhan. 

Permata ini di jamin asli , bukan sintetik dan bukan kaca. ia asli organik permata sama sekali. 


Item ini di keluarkan bagi di miliki para lelaki sahaja, kaum hawa adalah tidak di benarkan, 5 Bii berupa 5 calon, di dalam 5 biji ini ia akan di miliki oleh 5 lelaki tidak kira umur, bangsa dan ugama. Ya... Orang Cina pun boleh, kalau orang cina tak percaya, sila ke Pengerang Johor. Cari 1 kedai Hardware milik seorang lelaki berbangsa cina dan berugama Buddha, beliau pernah mengahwini seorang Puteri Bunian dari ugama Islam untuk membantunya ketika susah sekitar 10 tahun yang lepas. Sekarang tok tak tahu adakah Mereka masih suami isteri atau tidak. 

Bagi mereka yang memiliki item ini nanti, jika menerima mimpi berupa seorang Puteri yang genit tubuhnya, comel mukanya, sila whatsapp tok untuk urusan selanjutnya iaitu urusan Asam Garam, istilah kepada MENGAHWINI seseorang Puteri Alam Bunian. 

Kadar Mahar Akad Nikah akan di tentukan kemudian, adakah berupa wang atau berupa benda atau keduanya sekali. 


Selain itu juga geliga ini kegunaannya sentiasa memancarkan aura gemilang, org cina panggil, ong, fengshui bagus.. dan ia mampu menakhluk mana mana hati terutama bagi hal hal perniagaan, kalau anda berniaga, maka boleh sangat dah menggunakan ia, jika sekadar untuk menggunakan ia. 

Puteri Salwa akan memilih 1 atau 2 atau 3 atau kesemuanya, kerana untuk hal asam garam yang mana anda akan di bawa ke Gunung Mat Cincang Langkawi ini , bukan dia saja, tok sendiri pun rasa ramai yang tak sanggup nak ke Langkawi tu terutama bagi yang ada pekerjaan. Nak ambil cuti lah apa semua. 


Kod Produk : GPSALWA 26618
BEntuk : G.Puteri Salwa
MAHAR : RM 277.25



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






36 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Paid 5A. Payment details send to Bonda JJ Tok.
      Boleh buat cincin jugak ka Tok?

      Padam
    2. terima kasih tuan. bagitau bonda jj berapa saiz, nanti dia tulis ke note bagi tok. in sha Allah boleh . kat jerai ni ada 1 tukang memba lama , bagus juga dia buat

      Padam
  4. Lawanya buat cincin tp perempuan tak boleh pulak. Kalau x da grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. x boleh, dilarang keras haha.. utk perempuan ada nanti. ia unisex

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. PD done 4a. Details send to bonda JJ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik terima kasih tuan Zuly, nampaknya kali ini tak terlepas ya

      Padam
  7. Alamak cina pengerang tu x masuk islam dlu ke sblm kawin ngn puteri tu. kira mcm mana tu tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah lah, tok mana tau .. bunian pun macam kita juga, ada nafsu , ada engkar.. tapi nak kata pun payah juga, dia jadi macam sukarno dulu la.. nikah macam2 ugama

      Padam
  8. Salam tok versi asam garam ni ada lagi ke atau ni sekali je? Atau setiap GR ada asam garam?

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. As salaam Puteri salwa maseh ada?
      Sy grap 1 , apa2 A pun boleh Tk cerewet ? Tlg beri jawapan ? Nk buat PD

      Padam
    2. W.salam wbt. Ada silakan. In Sha Allah malam ni di berikan lagi kepada tok

      Padam
  10. As salaam
    PD , dah send pd bunda .

    Kod Produk : KK 26618
    Bentuk : Kecubung Karang Jarum mas
    MAHAR : RM 20

    Kod Produk : GMPDEWI 26618 2A
    Bentuk : Geliga Mahkota Panchar dewi
    MAHAR : RM 50

    Kod Produk : D5PT3 26618 2A
    Bentuk : Delima Puteri delima
    MAHAR : RM 80

    Afwan bunda brg ni maseh ada ?
    Kod Produk : GPSALWA 26618
    BEntuk : G.Puteri Salwa
    MAHAR : RM 277.25

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam tuan..maaf naa..KK 26618 tu sy dah grab tepat kul 3 ptg..dan sy dah settlekan maharnya..jadi hrp tuan paham yaa..ke hadapan nnt ada rezeki tuan lain

      Padam
  11. ...🤔🤔🤔 mcm mahu juga, tapi pemilik tunggal. Nanti kena pilih ke lima-lima, berebut woiiii 🤣🤣🤣

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami