Isnin, 25 Jun 2018

MESEJ G.PERMOHONAN DI FACEBOOK





Hari ini sudah 25hb, untuk GP kali ini tok akan lakukan ia terus di "alam lain" kesempatan tok ke sana setiap 5 tahun sekali. Bukan di pass pass kan di dalam hutan macam penyeludup... tu nak seludup barang siam boleh la haha. Alhamdulillah

So, esok blog tiada item... Esok jam 10.00am adalah waktu terakhir tok menerima pesanan Geliga Permohonan, bagi yang belum ada $ dan hanya ada dalam masa kurang 3 hari ini untuk melakukan pembayaran RM 110 , bolehlah memberikan nama dulu kepada Bonda JJ , so lepas ia di perolehi baru di bayarkan ( saja Bagi Chance )

Pesanan selepas jam 10.00am akan REFUND 100%


Terima kasih

=============


* Ada sesiapa nak minta tolong / pesan asam garam in sha Allah boleh bertanyakan.


* Sesiapa yang ingin bertanya tentang saudara mereka di sana In Sha Allah akan di usahakan 0127845231 Sebelum jam 10.00am 25.June 2018




Tok Ke sana sekitar 3 jam sahaja iaitu sekitar 3-4 hari , Ayah Syed Adib, tok akan cuba tepati masa sampai di KLIA pada 29hb , lagipun tiket flight sudah di beli pergi dan pulang Bagi Tujuan Kem Mistik Kali ini.



Ilustrasi


 
Bagi Peserta Kem kali ini, in sha Allah kita pasti berjumpa... kalau tok tak sempat flight Alor Setar-KLIA makanya tok terpaksa naik Jet dari sana tembus terus di Ulu Bendul depan mata hangpa. Maaf kalau ada yang pengsan nanti.

Terima Kasih

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Boleh... kena p alam sana la dulu , kat sini tok heli pun tadak

      Padam
  2. asalammualaikum tok nak geliga permohonan duit sudah bank in

    BalasPadam
  3. ...ok Tok, na tanya sdra di alam & asam-garam 😉

    BalasPadam
  4. Salam tok,apakah itu asam garam?Maaf,memang x tahu.

    BalasPadam
  5. Ok tok,saya dah kasi maklumat diri kat no.hp.tu.Kirim salam kat orang sana.Tolong tengokkan apa yang patut,bab pekerjaan dan jodoh.

    BalasPadam
  6. boleh laa tok tanya2 kan...kot ada rezeki kat sana...

    BalasPadam
  7. agak agak brg special ke tok?saudara mereka???

    BalasPadam
  8. Assalamulaikum...bayaran telah dibuat utk geliga permohonan dan maklumat dah dihantar kpd bonda...semoga berjaya..

    BalasPadam
  9. assalamualaikum.. tok..
    sya pn dh mmbuat bayarn untk geliga permohonan dn dh memklumkn pda bonda jj

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Tok -byrn utk Geliga Permohonan dah dibuat, dan info byrn telah difward ke Bonda JJ. Tk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt. Terima kasih. Dah semak semalam sebelum tok pergi

      Padam
  11. Salam tok. Sy dah buat byrn utk GP permohonan semalam. Dah bg details dekat bonda, tapi tak dpt reply ape2 dr bonda. Mcm mne ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam wbt. Bonda di sini.tu maksudnya mesej tu di beri lebih dari jam 10.00am. mesej semula ni akaun dan bonda akan refund malam ni

      Padam
  12. Salam Tok,saya dah whatsapp details sblm 10.00am iaitu kira2 2.59am pada Bonda dan baruje bankin pada hari ini..

    BalasPadam
  13. Tok, saya dah PD done untuk g.permohonan ni semalam. mohon bonda JJ check wasap nnti..tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bonda dah check dah. Tuan zuky hantar maklumat pada jam 2.45pm slip bayaran tanpa butiran nama dan alamat. Sepatutnya nama dan alamat di utamakan tuan zuly

      Tok jam 10am semalam dah keluar dari rumah UTK buat ritualnya

      Padam
  14. As salam tok...mohon bertanya...ritual G.Permohonan tok akan jalankan pada 28/6 ke tok...status G.Permohonan sy berjaya ke tok...moga permohonan kali ini tidak terlepas...sy doakan tok diberikan kesihatan yang berpanjangan...Amin Ya Rabbal Alamin...

    BalasPadam
  15. Assalam tok. Sya dh buat payments. Details sya dh sent dkt bonda. Tp xdak respon.

    BalasPadam
  16. Salam bonda..saya dah whatsapp detail jam 9.21pagi semalam,tapi tak dapat reply ape2 dari bonda,mcm mne ye??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Bonda sini tuan. Staf yg ambil list nama sehingga jam 10 pg. Jika whatapp tuan sudah dibaca,walaupun tiada reply,jgn risau krn staf sudah ambil order.

      Padam
  17. Bonda..payment dah done semalam lagi jam 8am.. tapi sampai pagi ni wasap belum dibaca. Risau saya ni bonda.

    BalasPadam
  18. Alhamdullilah...terima kasih atas info bonda....

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum Tok n bonda,
    Saya dah bg WhatsApp mlm taxi tentang gp..payment done mlm tadi..sorry lambat..Baru abis keje..

    BalasPadam
  20. But kurang rm3 pula..saya ingat rm107..rupanya rm110..nanti saya transfer lg rm3

    BalasPadam
  21. But kurang rm3 pula..saya ingat rm107..rupanya rm110..nanti saya transfer lg rm3

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami