Rabu, 27 Jun 2018

DELIMA PUTERI DELIMA





































Delima Puteri Delima... Jangan Pening.. 

Batu di atas ialah jenis Delima Grade A

Dan Sang Pemberinya ialah Puteri Delima Kerajaan Jerai. 

Jika anda kenal beliau alhamdulillah, tapi peminat majalah Mastika sekitar tahun 97-2000 Mengetahui siapakah Puteri ini, Puteri Delima Adalam manusia macam kita juga, kini usianya ialah 29 Tahun dan menetap di Negeri Kedah, Seminggu sekali dia akan naik ke Jerai bagi Berjumpa " Tokwan " iaitu Pak Syeikh yang menjaga Gunung Jerai ini. Beliau masih bujang dan bakal di kahwinkan dengan seorang Putera dari Kerajaan Jerai yang juga manusia seperti kita. 

Kerajaan Jerai adalah antara kerajan berkecuali dan setiap pemilihan Sultannya bukan dari keturunan sultan asal melainkan dari pemilihan siapa yang layak, sebagaimana di zaman Nabi dahulu. Di dalam islam pemerintahan tidak di benarkan jatuh ke anak cucu, namun di berikan kepada siapa yang menjadi khalifah pada ketika itu, siapakah panglima terbaik ketika itu, siapakah yang paling handal dan berwibawa ketika itu. dan Pilihan ini di tentukan oleh Majoriti rakyat dan bukan Ahli Politik. 

Amalan Perlantikan menggantikan Bapa Sebagai Sultan kini bukan lah dari amalan islam, ini di panggil sebagai sistem monopoli. Sebagai Rakyat kita perlu ikut patuh akannya. 

Delima delima ini mempunyai energy yang besar di dalam pengasehan, kekuatan darah dan organ dalaman.





Kod Produk : D5PT3 26618
Bentuk : Delima Puteri delima
MAHAR : RM 80



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






21 ulasan:

  1. Diskripsi dh bertukarkah tok.. Sebab sebelum tu ada diceritakan mampu membias merah merah air 40%

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup. YG ni tak boleh. Tok keliru dgn yg keluar hari ni .

      Padam
  2. Payments done tok. Sya tolak duit dr gp yg sya trlmbt tu. Details sya dh sent dkt bonda. Tp xdak respons.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk tnya tok. Bila nk ada stock diamond powder ya?

      Padam
  3. As salaam tok sy nk grap salah satunya , itu pun maseh ada tk kira apa2 A pun boleh tlg jwp ?

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum tok ia bentuk zircon ke mcm batu serai

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Sya grab ya tok. Sya dh maklumkan dkt bonda. Sya bank in selewatnya bsok pg. Sbb sya kja.

      Padam
    2. silakan, baiklah. bonda pun sat g jam 11pagi masuk keje

      Padam
    3. Payment done tok. Detail wassap dkt bonda.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami