Selasa, 19 Jun 2018

MINYAK SEHELI DUMBUK

MINYAK SEHELI DUMBUK



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Diperkenalkan inilah koleksi agong leluhur keluarga tok di utara Perlis Ini... ianya dipanggil minyak seheli dumbuk.

Ramuannya ialah RAHSIA , namun ianya boleh dibawa solat dan suci serta selamat, Cara pemakaian juga hanya perlu dibawa sahaja atau dijadikan kalung, ianya berupaya Kuat:

- Memagar dari sihir
- Memagar dari Syaitan dan jin ( sila bawa ke tempat angker bersamanya, insyaallah tiada apa apa yg nampak )
- Jika jarum didalamnya hilang dalam kadar 3 tahun dan menjadi molekul kristal hijau ianya secara otomatis telah bertukar menjadi Minyak Ibu Pengaseh yang amat dasyat kesannya.
- Dan banyak lagi yang tersembunyi

Pantang larang:

- Minyak ini sambil melindung sambil menarik ghairah nafsu munvak wanita, awas!!! jika anda tersalah niat, ianya akan meletup sendiri, ianya juga boleh tersembur dengan sendiri , boleh hilang sendiri.

JIKA
- Ianya Beku
- Ianya Berkurang 
Ianya melimpah limpah

JANGAN PELIK
 - Kerana ia Hidup -


Kod Produk : MSDumbuk
Bentuk : Minyak Perisai
Kuantiti : 20 Botol
MAHAR : 

Ikut Usia Anda, Yakni Tahun anda dilahirkan, sebagai contoh :

1982

19+82 : RM 101 ( sila tambahkan RM 6 Sebagai kos pos )

TOTAL RM 107




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





37 ulasan:

  1. Assalamualaikum Wbt Tok. Grab 1 botol. Terima Kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum Wbt Tok, payment done kat Bonda Terima Kasih

      Padam
    2. Waalaikumussalam wbt. Baik tuan. Jazakallah

      Padam
  2. As salaam tok nk tanya, jika brg2 yg oder campur sekali jln , perlu tambah cost post ?

    BalasPadam
  3. GRAB 1 tok masih ada lagi ke tok
    adnan

    BalasPadam
  4. payment done dah whatApp bonda jj
    adnan

    BalasPadam
  5. PD ye ayah.. Dh htr kt bonda detail..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baiklah Kayroll...Bonda cek esok rasanya , sebab hari ni off day bonda dan ayah dan blog.. staff lain belum habis cuti raya lagi

      Padam
  6. Assalam tok..minyak ni bleh guna utk halau x jin dlm umah..ada lah 2-3 ekor x mau keluar..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tapi bila kita lalu kawasan2nya sahaja, pada permulaan ia akan lari utk jangka masa 3 hari , kemudian bila dah terbiasa ia akan keluar terus

      Padam
    2. Fast grab 1 botol payment done..nnti tok cek ws yaa..sy ada send gambo batu..utk isian jarak jauh semangat rimau

      Padam
  7. Salamun A'laikum, saya berminat. Macam mana saya nak order?

    BalasPadam
  8. Salamun A'laikum, saya berminat. Macam mana saya nak order? Grab 1

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami