Khamis, 5 Mei 2016

RAW ZAMRUD COLOMBIA







Amacam.. ada bran.......


36.40 Carat .... Kecik ja nih.. ada besar g.. yang tu tgu lah tengah bulan sikit tok keluarkan na. 

Raw zamrud ini di datangkan dengan sijil ketulenannya. Alami dan khasiatnya tip top... kalau sayang nak canai, buat cincin mcm ni saja pakai.. haha.. org tengok mesti ingat batu murah... kasi suluh sama dia insyallah lah tok janji mesti dia nganga...tjuk sijil pulak.. bertambah lagi lah nganga depa... tok dah semestinya tok janji hahah

Penarik kerezekian ampuh...



Pakai dan orang mintak beli tu dah semestinya ada peluang.... sijil tu jangan lupa selit dalam dompet



Kod Produk : RZCOLOMBIA 27416
Bentuk : Zamrud Colombia asli ewh
MAHAR : RM 900

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Maaf tok Mat.saya unlock yang ini.saya sudah lock zamrud Zambian di page yang lain.maaf sekali lagi..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Tahniah tuan Azman.. terbaik tuu

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami