Rabu, 11 Mei 2016

BERSEDIA???

Anda dah bersedia untuk demam zamrud lagi sekali?.....

Ada 3 gelombang zamrud lagi ni, dan gelombang ke-2 bisa membuatkan anda mereng... kita tunggu dan lihat aja yah.. 

Dekat nak raya... makin hari item dan harga yang di tawarkan akan semakin mereng...tunggu


11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kenapa ayah?hehehe..takpe ayah habis je demam zamrud nie mesti banyak geliga2 rare yg tok muda update..sy tau tok muda sengaja nak bg laluan dulu pd zamrud nie habis-habisan..hehehe..

      Padam
    2. Ayah sedang memerhati dr sudut yg amat teliti tu tuan Faizul.. he he.. dak gitu ayah?.;)

      Padam
  2. Tuan lykan dh start enjin tuuu.. kih3

    BalasPadam
  3. Mcm boleh pakai zamrud je raya ni...hihi

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami