Khamis, 5 Mei 2016

GELIGA ULUNG








 Maybe ada yang bertanya akannya beberapa minggu lepas... alhamduliillah... mungkin rezeki yang bertanya itu 


Item ini dulunya hanya keluar di blog ekslusif sahaja 
=====================

Ini bukan G. NAGA tuan tuan, hampir sama bukan, ia bukan sapphire... ia bukan jenis cat eyes.... namun ia gabungan ketiganya sekali di dalam 1, alhamdulilah

Ia mempunyai reaksi dengan cahaya ibarat Cat eyes, ia Bereaksi keras umpama Sapphire dan ia bewarna corak ibarat Geliga Naga

Namun ia adalah geliga Ulung dan memang namanya begitu, bukan di ambil kerana bersempenakan ,dan bukan rekaan Tok di sini ...

Ia berkemampuan menarik hasil kemakmuran dan kekayaan kepada pemiliknya dari segenap penjuru dan melancarkan usaha pelarisan bisnes, kerezekian, jodoh, pengaruh, wibawa, kekuasaan

===============================

Tok ingin mengucapkan tahniah kepada mereka yang sudah memilikinya dan kini di berikan kemakmuran oleh Allah SWT ke atas mereka .. Alhamdulillah... yang tok kenal dan tok pernah Jumpa ialah Tuan Lykan... Alhamdulillah.. Moga Rezekinya di limpahkan lebih banyak., dan doa ini juga di tujukan kepada mereka yang lainnya yang sudah berjaya dengan asbab memiliki Geliga Ulung ini..mudah mudahan anda di rahmati Allah SWT

==============================


Kod Produk : G.ULUNG 2516
Bentuk : Geliga Ulung Asli
MAHAR : RM 1200


Buat mereka yang serius untuk menjadi kaya raya sahaja... yang masih dok pikir dan pikir.. jauhkan .. kerana ia hanya untuk mereka yang mempunyai keyakinan dan motivasi untuk berjaya



38 ulasan:

  1. Alhamdulillah tok.. ;) syukur ke atas rezeki yg Allah kurniakan.. dan sedikit sebanyak masalah sy juga selesai.. Alhamdulillah.. ;)

    BalasPadam
  2. Ni la orang kata,"tak kenal maka tak cinta"...la ni, dah kenal...dah jatuh cinta...duit hantaran tak cukup pulok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he.. pinang je dlu tuan.. hantaran boleh kemudian.. kihkihkih.. ;)

      Padam
    2. Apa susah tuan GM,ku pinang tk dapat2,ku pujuk2 ku bawa lari..alahai!!haha!!kipidap!!!

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Balasan
    1. Lock menunggu tuan

      Padam
    2. Tuan Ude Hikaru mohon kiranya tuan dpt update jika tuan jadi atau tak nak mahar item ini. Kalau tak jadi saya akan lock/grab item ini. Terima kasih.

      Padam
    3. Sabar tuan lock sah utk 3hari jer..lepas pada tu kalau tuan ude hikaru tk update apa2 ulasan pembayaran tuan boleh grab terus tanpa prejudis dan tanya ayah bukan2..pasal tu ayah malas nk ulas,berebut pulak barang ni..huhu!!kipidap!!

      Padam
    4. Ok Ayah. Saya ambil maklum. Tn Ude Hikaru take your time utk risik2 dulu. No rush. Terima kasih semua.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Ayah malas nk ulas barang baik ni bukan korang nk baca,suruh ayah lukis plak supaya senang korang nk paham..di gabungkan ngan geliga emas memang terbaik la..tk caye nanti ayah lukis korang tengok auranya..jangan kata ayah tk payung..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk tngok aura ayah lukis🐯🙈

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Esok jer ko citer,ayah ada atas motor ni...

      Padam
    5. menunggu ayah ulas huhu!!!

      Padam
    6. O.k lah ayah ulas tapi jgn korang tk baca dan minta bukan2,ayah lutap nanti..memiliki geliga ulung ni umpama kita memiliki gucintamani dan mgt..kira macam 2 in 1 lah..dan auranya lebih kuat lagi dari kedua2nya..maksud yg jelas ialah aura pengasihan dan kerezekian yg tinggi..

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    8. Huish..hebat tu ayah.. Tuan harimau nk memiliki juga la g.ulung..🐯🐯 tp hntaran tk cukup😂

      Padam
    9. Hebat tk hebat tuan boleh tanya ayahanda tiger lop..kalau hantaran tk cukup,tuan boleh tunggu BRIM yg akan datang campur sekali terus ngap!!kipidap!!!

      Padam
  5. Tak yah risik2 tuan..barang dh terbaik nanti bersisik biji mata kalau dapat kat orang lain huhu!!

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  7. Kau jangan minta bukan2 ayah lutap jap lagi..berbaris ikut giliran jgn cuba nk potong Q pulak..ayah jurus kan ngan tongkat 3 naga ni berbirat kang..jangan ingat ayah tk perati...ayah ada di suatu sudut yg amat teliti sekarang ni..

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Saya unlock dan beri peluang pada yang belum memilikinya. Ye batu ni meme hyper rare dan anda boleh rasa perbezaanya apabila memilikinya.. Sadly i lost it.. Pepepun mohon PadaNYA, batu ni hanya ikthiar, saya serahkan kpd ben or kawan2 lain yg lebih memerlukankannya. Terima kasih

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas update tn ude Hikaru. Maka dgn ini saya lock/grab item ini. Terima kasih.

    BalasPadam
  11. OK payment done. Dah WhatsApp details tadi. Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok muda, ayah IS dan rakan2 sekalian.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami