Selasa, 10 Mei 2016

ZAMRUD ZAMBIA





RM 300















RM 400

















RM 500

Hari ni banyak zamrud pula.. memang... tok nak habiskan stok sedia ada ni cepat cepat memandangkan kegilaan kepada zamrud pun nak tamat, tapi tamat kepada yang dah ada... yang dah ada tu, usah simpan.. ada org mintak beli jual aje lah... harga tu kasi sembelih sikit.. hahaha ada untung sikit buat buat bayar umah ke kete ke, sedap jugak , ye dak..kita sama sama berniaga .. tok no hal.. anda beli sini dan jual tempat lain, apa masalahnya, nama pun bisnes what. 

Di atas ialah zamrud jenis zambia dan dari jenis berkualiti..bukan cincai punya barang. 

Ikat cincin sikit, keliling ada permata zircone... Insyallah RM 2000 lepas.. ye.. lepas bang... takut mende,,ni bukan jual berasa ada harga kawalan.. rezeki memasing daa... mana tau anda ni keje dengan vvip.. ada juga peluang tu.. Tok ni sedia la... keliling kucing dan kelulut, depa mana ada duit nak beli, tok yang dok beli makanan ke depa huhu... 

Zamrud zambia adalah dalam kategori zamrud terbaik di dunia, kalau di Marikh wallahualam la jenis apa pulak yang glamer tu. 

Kelebihan zamrud ni sama belaka, mai la mahai ka murah ka... sebab mahai murah ni pada hati manusia, pada nafsu manusia dan pada keperluan manusia yang meniagakannya.. Harga di sini tok cakap terang.. untung sikit saja.. tok tahu anda agak sukar nak berbelanja ribu ribuan untuk 1 barang dan kerana itulah blog GB ni wujud di persada niaga batu permata dan Geliga

Kelebihannya di dalam penarikan rezeki, terutama bagi yang kerja sendiri, kontraktor, bisnesman, penjerat projek dan tender, insyallah... pakai di jari.. keyakinan orang kepada anda tu tinggi nak serah projek itu ini......ini pakai batu zircon.. buat kena gelak je lah kang nanti dengan main con. haha.. Main con pun bukan semua pandai bab batu , dia nampak kat jari zamrud .. respek dan pandangan pada anda tu pasti naik 1 level ke 2 level... ni realiti dan hakikat kehidupan kita...


Kod Produk : Z.ZAMBIA 9516
Bentuk : Zamrud
MAHAR : IKUT GAMBAR

1 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami