Sabtu, 7 Mei 2016

MANI GAJAH TERUNA


























Akik mani gajah teruna... 

Amacam , lawa kan inclusionnya, Alhamdulillah

Maaf lambat masuk update, tok baru sampai dari Perlis Jam 4am tadi.. 

Mani Gajah teruna adalah item asbab pengasehan peringkat paling tinggi di dalam keluarga Mani Gajah, Spotnya berada di kawasan paling atas dan hanya tertumpu di sesebuah spot sahaja.. Jika spot tu besar penumbuk, dapat lah dalam 20 biji, lihat kepada saiz Raw utamanya pula, kalau besar, maka spot kemerahan besar juga.

Di pakaikan sebagai batu cincin , kena tak kena kulit tak kisah memandangkan ia tembus cahaya.. tapi ada juga sebilangan kecil dan rare batu permata yang tembus cahaya tapi kena kulit atau tak boleh langsung kena pada kulit... 

Owh ya sebelum tok terlupa.. Pihak kami di sini kini mempunyai Kelulut sendiri dan tempahan berskala rendah boleh di sediakan sekiranya di perlukan.. Sebotol 250Ml Rm 86 sahaja. Yang Botol Rm 20 Juga ada ( 30ml ) . tok isikan di dalam bekas serupa botol flavour vape tu, senang untuk di bawa kemana mana dan cuma perlu dititiskan di lidah sahaja. Masuk poket pun boleh


Kod Produk : MGT 30416
Bentuk : Mani Gajah teruna
MAHAR : RM 450

RM 300

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail dah wassap Inche' Baz.. Terima kasih na.. ;)

      Padam
    2. Terima kasih tuan alhamdulillah..moga Allah memberkati dan menjayakan usaha tuan Sebaiknya

      Padam
  2. Tahniah bro. Lykan
    :d :d :d

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bang.. wa, ganas kereta.. he he.. ;)

      Padam
    2. Wah...dah terbuka hati nak cari jodoh ni...hehehhe

      Padam
    3. Tuan GM tknak sambar satu ker..biar cepat jodoh cikit..hehehe!!!💝💝💝

      Padam
    4. Tuan GM tknak sambar satu ker..biar cepat jodoh cikit..hehehe!!!💝💝💝

      Padam
    5. he he.. terima kasih tuan GM, ayah.. In Shaa Allah.. calonnya kira macam dah ada, cuma nak mudahkan lg utk lekat.. he he.. ;)

      Padam
    6. Calon macam dah ada, dah kira ada lah tu.
      kat Sg ni macam dah bebau nasi minyak dan daging kebau salai ni
      heheheheee .... :d :d :d

      Padam
    7. he he he.. angin kuat la ni.. sampai SG. bleh bau.. kihkihkih.. ;)

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Kalau bagi lekat, pakai mani gajah biasa pun dah cukup...ini mani gajah teruna, macam nak cukupkan kuota 4 orang satu pelamin gamaknya...hehehe...jangan marah deh, gurau ja...

      Padam
    10. he he, boleh ek, 4 skali terus.. hehe.. nak kena cari lg 4 nih.. org Melaka ni ada x tuan?.. kihkihkih.. ;)

      Padam
    11. Amboi!!bagi peha nk betis..tuan GM cari la calon,boleh sepelamin ngan tuan lykan..meriah!!😀😀😀

      Padam
    12. ha ha.. boleh2.. jimat skit.. huhu.. ;)

      Padam
    13. daging kerbau salai dgan masak lemak cili api tok.. terbaek.. huhu.. ;)

      Padam
    14. Perghh..tok mmg hantu daging kerbau dan kambekk

      Padam
    15. Macam tak sabo gitu nak rasa daging salai kerbau. Lagipun saya lom pernah rasa daging salai kerbau ni.

      :>) :>) :>)

      Padam
    16. he he, meh abg Benz & tok trun N9, kek Rombau Most Wanted.. Den belanjo gulai lomak cili api + daging kobau salai... ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. 1a tu inclusions pekat dan 2a corak pusar tu kalau kedudukan di tengah..ayah dh sambar bak halilintar huhu!!!

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. mata ayah tajam!terbaik!!

      Padam
  4. Payment done..maaf tok terlupa nak update..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami