Sabtu, 7 Mei 2016

GELIGA ULAR SAWA






Tok rasa lah, ada yang berasa amat tersiksa menunggu item ini. 

Ini ialah Geliga Ular sawa asli dari versi 1 ka 2, maaf lah tok dah lupa, tapi yang pasti ia pernah keluar nu 2 tahun lepas.. tak silap la, tok ni dah tua, ingatan pun nak padam dah... tak lama lagi hayat pun padam jugak... muka saja muda, kepala dah tua, mcm mcm benda nak kena pikir, fokus pun dah kurang, rambut pun banyak luruh hahaha... 

Geliga Ular sawa ini digunakan di dalam ikhtiar ...ingat, tok sebut ikhtiar, semua kuasa dari Allah belaka, benda ni sebab / asbab sahaja...tapi bila tok sebut asbab ia bukan pula alasan dari tok utk anda bagi cover diri tok kalau tak jadi.. tok cuma nak ingatkan kuasa ni semua Hak Siapa yang sebenarnya... 

Geliga Ular sawa ini tok perolehi di Gerdong, yang lepas tak silap rupa sama, tapi di perolehi di Betong. 

Kegunaan sebagai :

Penunduk musuh

Penakhluk ampuh

Pengobatan gangguan jin dan saka

Pengesian / Org tengok mudah kesian

Di pakaikan wajib kena kulit... 

Ingat.. mohon pada Allah .. jadi hamba Yang bersyukur, insyallah melalui usaha dan asbab Allah akan tunaikan segala impian anda


Kod Produk : GUSAWA 30416
Bentuk : G.U.Sawa
MAHAR : RM 600

RM 300

6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami