Selasa, 10 Mei 2016

RAW ZAMRUD 1








Amacam...

30.70Carat


Ni batu mentah zamrud... 

Kelebihannya rasanya semua dah tahu.,..,

Memudahkan urusan kerezekian dengan izin Allah SWT


Lihat kaler dalam... tapi jenis ni tok x leh tolak mahal memandangkan setahu tok lagi cerah hijaunya lagi mahal, tapi la ni tok tgk style zamrud, lagi gelap lagi mahal.. penin aku..huhu... 

Zamrud Colombia


Kod Produk : RZAMRUD 1 9516
Bentuk : Zamrud
MAHAR : RM 300

*Saje je nak bagi rege ni, sebenarnya masih jauh di bawah harga pasaran

13 ulasan:

  1. Bila disuluh lampu nk sama ngan g.sarang ular..

    BalasPadam
  2. Betul cakap tok...dulu, warna macam lampu hijau trafik light paling mahal...sekarang dah terbalik plak.

    BalasPadam
  3. Apa lg tuan IS dan GM Nazri.. silakan..

    BalasPadam
  4. Ayah ni zamrud tk seberapa minat..ayah lebih kepada geliga tuan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi can kpd org2 baru kan ayah... hehe

      Padam
    2. Betul juga..bila lagi depa nk merasa..time ni la sementara otai2 gb relax dan menikmati hasil yg mereka dapat..dan cam ayah dok test sana sini highway,jln kampung,atas sunga,dalam laut,atas gunung dan byk lagi yg membuktikan ayah ni bukan biasa..hahahaha!!!

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Pymt done.. Whsp detail mr baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami