Ahad, 8 Mei 2016

GELIGA SISIK URAT NAGA








Geliga sisik Urat Naga 

Hurm... item terbesh dan serupa urat di dalam tubuh badan manusia... biarlah gambar berbicara selebihnya 


Penggerun

Penunduk Musuh dan manusia serta Jin

Penakhluk Hati dan jiwa manusia dan Jin

Ketakjuban makhluk lain ke atas pemilik. Ingat, takjub ni kena kepada Allah sahaja tau. 


Kod Produk : GSN 7516
Bentuk : G. Sisik Urat Naga
MAHAR : RM 500

RM 300
(Mujur ada sikit hole kat situ..kalau takk.... )

23 ulasan:

  1. mampu tengok je, cantiknyaaaaa lah hai.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Fuh tahniah Tn ini betul2 unik dalamnya

      Padam
    2. Tahniah, Tuan IS. cunnnnnn lah Geliga ni
      :>) :>) :>)

      Padam
    3. T.kasih tuan harith othman,tuan charles dan tuan benz..

      Padam
    4. T.kasih tuan harith othman,tuan charles dan tuan benz..

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Peerghhhhh..... meme rare ayah kolektor hebat

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.kasih tuan amin ahmaidi,tuan muhammad sahlan,tuan azam57kafs dan tuan khairul rizal..tanpa sokongan anda semua ayah tk berada disini utk menerima anugerah yg berprestij ni..hahaha!!kipidap!!!

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Dalam dia sebiji mcm urat manusia di otak

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Betul tu Tok. Barang rare ni.
    Mana boleh dapat, kat blog lain! Lom tentu dapat?

    BalasPadam
  8. Tahniah. terbaik... sebijik mcm geliga ular tedung selar saya ni..berurat seakan2 saraf dan salur darah..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami