Khamis, 12 Mei 2016

CENDERAWASEH 1







Geliga Cenderawaseh atau batu cenderawaseh, nama panggilan melayu dari dulu kala, tiada org atau tukang kita pandai canai benda ni, dia ada teknik dia sendiri, kalau teknik kita canai sohih jadinya macam tiger eyes. 

Alhamdulillah di percaya sebagai  medium :

Pengasehan 

Pelarisan niaga

Kewibawaan

Di kuatkan dengan isian zikir Asma' Ul Husna bagi menaikkan aura di atas lebih kencang dan ampuh dengan izin Allah Swt


Kod Produk : CSEH 1 11516
Bentuk : Cenderawaseh
MAHAR : RM 200

18 ulasan:

  1. Berhajat btul nak simpan 1 cendrawaseh ni.. Tok, boleh bg diskaun tak?? Hehe...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment done.detail akan dihantar pada tuan baz.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Balasan
    1. Tahniah tuan..sape nak zamrud sila check kat page2 zamrud tok dah kasi turun harga..huhuhu..

      Padam
    2. Huaaa dah ada yg perasan perkara tersebut

      Padam
  4. Kena tanya stok dapor kat mr baz ni.. Tok dah turun harga td.. Tak smpat nak lock..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terimakasih tuan Azam.maaf ye tuan Azam saya pn dh lame dok mengidam Cenderawaseh ni..yg ni blm ade dlm koleksi lg..

      Padam
  5. Alhamdulillah.. Rezeki tuan tuu.. InshaAllah ada rezeki utk saya pula.. Kita semua kan sahabat..

    BalasPadam
  6. InshaAllah... Kedepan nanti mungkin ade rezeki tuan Azam..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ni kalau di buat cincin ikat kuku keliling..perghh!!! cantik ni..

    BalasPadam
  9. Bdarah hidung siapa yg mlihat nye..hehehe..

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami