Ahad, 8 Mei 2016

KURSANI PANCHAR RIA







Antara Stok last... dan tok rasa ni memang yang last. 

Dan item ini di JAMIN 1000% hanya ada di GB dan sekutunya sahaja. Ia tiada di dalam mana mana platform landing time, peniaga peniaga di mana mana negeri di dalam Malaysia, dan walaupun Pasar Rawa Indonesia ( Mall Permata Terbesar )

Insyallah hanya di GB 

Kegunaan sebagai medium :

Kekebalan darurat terbaik dan terhyper rare

Penjauh sihir 

Perisai semasa melakukan rawatan tradisional

Mempunyai energi terhebat di kalangan batu geliga

Kursani asli tapi bukan serupa kursani kita, kursani kita 100% metal... tetapi kursani ini tidak nampak di mana metalnya... namun dengan magnet, memang sahabat baik. 

Maharnya memang tok akui.. memang tak boleh blah... tapi nak buat macam mana... barang terlalu rare.. tjuk ke mana mana peniaga pun sure garu kepala... 


Kod Produk : KPRIA 7516
Bentuk : Kursani Bunian
MAHAR : RM 500



18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Wah, tahniah tuan.. cepat sgguh na.. he he.. ;)

      Padam
    2. Waaaa!!tahniah tuan GM,ayah terlepas pandang ni huhu!!tahniah!!ayah dh ader,gurau jer..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. adeh, camne leh x perasan ade item ni.. huhu.. ;)

    BalasPadam
  3. Kuar awal dari kebiasaannya..awal sejam!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. pkul 12 tgah hari td, tp phone view, dia nyorok.. hehehe.. ;)

      Padam
    2. Tahniah, Mr. GM
      Betul tu bro. Lykan, masa petang tadi pun tak nampak item ni.
      hmmmm... item misteri bolen nyorok2.
      (o) (o) (o)

      Padam
    3. Terima kasih tuan-tuan...rezeki tak disangka-sangka, jari tang gatal nak tgk blog...alih-alih ada item terbaik...meluncun je jari menge'lock'.

      Padam
    4. He he.. betul tu tuan.. cam sy kata pd tuan (mlam tu).. kalau dah rezeki tu kan.. terbaek item tu.. ;)

      Padam
  4. Btl la memang x nampak. Ingatkn sy sorg je.. Knape ek? Atau sebab nama item ni sedap sngt kot. Hehe.. Pape pun tahniah tuan GM :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. he he, maknanya yg istimewa, utk org yg istimewa juga tuan.. betul dak tok? ;)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami