Sabtu, 14 Mei 2016

ZAMRUD 2









Zamrud Colombia 3.15 Carat

Alhamdulillah.... Hari ni sejuk rasa... dah hujan kat sini setelah sekian lama menunggu.. 

Zamrud di atas tok perolehi melalui landing time, memang dari dulu kalau perolehan penarikan jangan haraplah nak dapat zamrud colombia apatah jauh sekali zamrud zambia.. haaa. zamrud burma pernah dapat.. tak comey lah zamrud tu. 

Zamrud ni.. aih., tok pun penin dah.. stok masuk banyak pula, yang tok belum beri pada baz pun masih ada banyak lagi.. insyallah tok sertakan sekali di dalam solat hajat tok... Ah,... kalau air segelas orang boleh sertakan sekali di sebelah untuk tujuan lepas temuduga esok.. ini kan batu permata.. x boleh?.. 

Kemudian gula gula hack orang boleh pegang dan di bacakan ayat ayat tertentu agar orang yang menghisapnya di pandang cantik, handsome, mudah menawan hati manusia lain..ini kan batu permata ... x boleh?....

Jawapannya boleh... macam tok cakap.. hanya plastik sahaja tidak boleh di isikan, isikan ni ada 2 jenis dan jenis isian pun ada 2 jenis... Isian menggunakan doa dan munajat kepada Allah dengan di bacakan ayat ayat tertentu tanpa main nafas..dan cara kedua diisikan menggunakan 2 medium samada memasukkan khodam atau memasukkan energi ayat ayat yang di bacakan dengan nafas... ya sama, masuk khadam main nafas, masuk ayat pun pakai nafas


Kelebihan zamrud ini lebih kepada kerezekian dan asbab memudahkan pekerjaan yang di jalankan, samada berniaga atau bekerja makan gaji.. memudahkan pemiliknya.. Kenyataan ini sama sahaja dengan mana mana zamrud yang di maharkan di sini kecuali atas permintaan anda lah tiba tiba nak buat zamrud ni isian penggerun hahaha boleh juga...


Kod Produk : ZZZ 9516
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 250

25 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih tn azam hhehee. tuan nak ikat zamrud mcm mana ye blh saya thu? huhuhu

      Padam
    2. Hantar ke tukang cincin mereka boleh ikatkan. Ada sapa sapa di sini yg kenal tukang cincin d kl

      Padam
    3. he he ada tok.. tp kena mai shah alam la na.. ;)

      Padam
    4. shah alam seksyen berapa tuh tn lykan? hihi

      Padam
    5. mai kompleks PKNS tuan.. boleh roger sy klau sudi.. ;)

      Padam
    6. Mcm thu je kat belah mane tu 😋 sy duduk port klang tuan lykan ..

      Padam
    7. he he.. ramai lg sahabat yg dlm blog ni yg tinggal berdekatan tuan.. cuma x pernah kenai je bila jumpa.. klau jumpa pun mungkin pd time2 yg unsangkarable je tuan.. he he.. dok caye tnya cer tanya Tuan GM Nazri & Tuan Azam57... betui dak tuan2?.. ;)

      Padam
    8. Hee , tak sangka ramai sahabat berdekatan . kalau jumpa pun xkenai hihi . mane tau kot² bole setableee ke kannn tuan² .

      Padam
    9. baik tn lykan. apa2 saya roger yer. hehee insyaallah ada rezeki. kita semua bertemu huhu

      Padam
    10. InshaAllah dgn izin Allah nanti kita set time dan pakat2 jumpa.. Kalo sudi bg no hp.. Saya dan tuan lykan akn whsp utk jumpa di s.alam.. Tok pun bole mari skali.. Hehe

      Padam
    11. Bole la jumpa otai² GB , no tuan bole minx ke bazz . hee rasa segan pulaa .

      Padam
  2. Ha..raya tahun ni semua kat jari kaler hijo je ye. Kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah tn! hijau lah jari jemari semua raya ni hihi

      Padam
  3. tok saya di ganu ni. ada urusan sikit. alhamdulillah ada masa nk bukak blog ni. nnt saya buat payment ye.

    BalasPadam
  4. Zamrud combo bila nk tubek tu...hahaha..agak2 harga keras ke..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami