Selasa, 10 Mei 2016

GELIGA KEBESARAN PANGLIMA







Amacam... tu hari dok dgr org mencari batu hitam tapi suluh jadi kaler lain.. katanya nak buat tarik duit dan ada guru yang memintanya.. dah lepas dah hamba Allah tu dengan item ini juga. Alhamdulillah.. katanya berhasil, wallahualam... so maybe akan ada yang akan tanya tok, nape tok x bawak je batu ni dan buat tarik duit?.... ni jawapan tok...... tok tak caye dah bab ni... lain kalau tok buat sendiri, tapi barang tok dapat sendiri tok x dapat buat, lagu tu guru ni takyah mintak barang orang, dia buat barang dia sendiri diam diam kaya . ke guane?... 

Marilah sebakul ke, seguni ke videonya tunjuk duit... tok x percaya sampai ke sudah... buat keje tu 9 tahun sepenuh masa dan setia... bukan takda betul ..ada tu ada, tapi benda tu mai zaman makin tenggelam, benda tu makin timbul.. memang x caya dah aku huhu....

===========================

Alhamdulillah.. Perolehan dari satu kerajaan yang bernama Tok Dabuk...  Orang - orang kat wakaf tapai ni tau la kat mane kampung Tok Dabuk ni... Memang ada satu tempat angker kat dalam kg ni..  Golongan tua di sini pasti tahu di mana... Sebenarnya kawasan angker tu dulu adalah salah satu tempat mertua tok bermain2 masa kecik2 dulu.. org ganu sebut tempat genor gambir...(kalau xfhm, tanya org ganu la) hehehe...

Geliga ini tembus cahaya tuan2.. Mr Baz pasti lupa nak view bawah cahaya.. bagi sesiapa yang memilikinya nanti boleh lah disuluh di bawahnya ye dan nikmatilah sendiri keindahannya..

TG.K.Panglima Atau Geliga Panglima Di Raja ( GPD ) diberikan khusus hanya untuk panglima panglima yang bertugas berdekatan Raja Dan pemerintah Bunian, mereka ibarat Bodyguard yang dipercayai.

Jenuh nak ambil jenis ni memandangkan tok kena hadir di kawasan angker yang juga kebetulan pintunya. Kawasan itu bukanlah kawasan Jin, Tapi 100% kawasan bunian, kalau dulu dulu ipar2 tok selalu jumpa benda bukan bukan termasuk naga 


In sya Allah :

Penguat tenaga dalaman

Wibawa besar

Di dampingi Panglima Kota Alam seramai 2 orang
( Di kawal dari sihir , fitnah org la )

Kalau pandai olah, ia mampu di perintah

Penunduk Jin
( tak cayo, pakai la bawak ke tempat angker.... dan bagi arahan.... lihat macam mana , alaah kalau tak jadi pun, lari aje kan hahahah , insyallah jadi )


Kod Produk : GKP 7516
Bentuk : Geliga Panglima Diraja
MAHAR : RM 222.22



21 ulasan:

  1. Balasan
    1. maaf tuan, sy bertanya.. sudi lepaskan x? ;)

      Padam
    2. Ooo yg ni ka yg tok citer baru2 ni..mujuk cek dh ada..kalau tk nyesal lor..kt penang hujan lebat sgt..ayah sangkut kt traffic light..

      Padam
    3. Tok cter apa ayah???kongsi la sikit nak tau juga..hehehe..sini pun ujan juga ayah..

      Padam
    4. Sila baca ulasan di page geliga ular sawa bunian..ayah tengah pam tayar motor ni..ape2 pm ayah kt cini..cauu!!

      Padam
    5. Payment Done...details whatsapp ke tuan baz.

      Padam
  2. Balasan
    1. Maafkan saya tuan Lykan, dari 2012 sy menunggu item ni...sebelum ni kerap terlepas pandang.

      Padam
    2. xpe tuan.. rezeki tuan tu, tahniah.. ;)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Tahniah semua..item nie mmg best dan bila dsuluh pula mmg cantik sgt2 warna dia..sy bawa tido item nie 2 malam bturut2 mimpi aneh..bukan percaya kat mimpi cuma pelik kenapa datang mimpi aneh2..dan mimpi tersebut semuanya myebelahi sy..huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayah bawa pi jalan memalam lepak kt pondok tepi pantai rasa cam ada escort jer..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Sorang je escort kn ayah?sorang lg kn duty jaga pencawang..hehehe..

      Padam
    4. Haaaa!!tau pun,jadi ayah tkyah citer panjang2..

      Padam
  5. tahniah tn. melepaih den hihi

    BalasPadam
  6. Pakai geliga kebesaran panglima, nampak kebesaran Allah. Tahniah tn gm

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami