Sabtu, 14 Mei 2016

RAW ZAMRUD X







RM 100


















RM 150

Jenis ni untreated... so paham lah kalau masuk zamrud macam ni sahaja, maksudnya ia belum di treatment... 

Sama macam batu Bacan, cuba google tajuk tajuk begini ...." Membuang kapur di dalam bacan " 

Batu bacan bermula dengan rupa paras macam ni la, tak kristal sepenuhnya, selepas mereka melakukan rawatan menggunakan rendaman di dalam air itu, batu bacan menjadi kristal dan dari harga RM 100 ia mampu menjadi RM 2000 ke atas bagi sebiji bacan. 

Sama juga dengan zamrud ini

Ah, anda beli takyah treatment pun dah ok.. canai aje.. jual sebiji sebiji RM 100 pun dah berapa untung daa... banyak untung woo... juai kopi MLM pun untung Rm 12 je sekotak.. ini untung beribu malah kekadang untung berbelas ribu sebiji batu besar yang di canai, silakan lah.. 

Kelebihan... adesss.. jangan kerana tok tulis, ia takda kelebihan.. zamrud ni sama aje kelebihannya dan semua batu ori..ok ingat, semua batu ori ada khasiat alaminya ..itu dah wajib tentu ada


Kod Produk : RZAMRUDX 11516
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : Ikut Gambar

15 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami