Selasa, 10 Mei 2016

BLACK OPAL








Black opal... atau fire opal... 

Ni tok simpan utk tok buat cincin bagi diri tok, tapi memandangkan yang macam sisik ulor tu dah sampai.. maka tok qurbankan lah stok ini hehehe

Black opal atau nama dalam blog GB geliga Ibu Nyawa mempunyai kelebihan memulihkan kecederaan luka dalaman, terutama masalah santau , luka akibat termakan benda tajam dan seumpamanya. 

Black opal mempunyai pasaran yang tinggi sekarang, apatah keadaan mata wang kita yang sat tenggelam sat timbul macam kapal selam second hand.. tapi nasihat tok.. berbelanja seperti biasa., kerana berbelanja sebenarnya membantu ekonomi negara pulih, secara lojik akal pikiran tok nih... bila rakyat berbelanja, perniagaan makin berkembang dan banyak, hasil pendapatan negara dari cukai juga akan bertambah dan keadaan ekonomi negara akan pulih secepatnya, takde lah nak makan masa panjang... tu pendapat tok saja. 

Opal mempunyai kelebihan yang sama, baik opal biasa, opal hitam, opal api, opal ethopia... jika retak.. masukkan ke dalam air selama seminggu atau lebih dan ia akan bercantum semula.,.. dah macam geliga embun kan?.. ya nak sama lah, cuma ia bukan turun dari embun


Selain itu warna di dalam gewangnya menentukan punca khasiatnya berdasarkan energi warna itu sendiri, hijau untuk kerezekian. Alhamdulillah



Kod Produk : BLACKOPAL 9516
Bentuk : Black Opal
MAHAR : RM 500

21 ulasan:

  1. Cantik nye tok.. Mantop.. Hehe 👍👍👍👍👍

    BalasPadam
  2. cantiknya..opal tu..sy berminat tp masih berfikir...

    BalasPadam
  3. Fikir2 nanti melepas tuan..barang rare tu..

    BalasPadam
  4. Fikir2 nanti melepas tuan..barang rare tu..

    BalasPadam
  5. Tahniah tuan Rose.. Mmg cantik, saya ada 1.. Jgn lupa rendam dlm air dan perhatikan warna2 yg muncul.. Buat cincin nilai boleh mencecah rm3000.. Betul tak tok ?

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Salam..Tok mat..payment done..tempahan dah dihantar ke sistem tok..tok mat boleh request free gift tak ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan terima kasih na.. boleh la. cer wassup mr baz

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. tok mintak la tuan baz whatapps sy..nombor fon seperti yg tertera pada email.

      Padam
    4. ya baik, tapi hari ni tuan baz cuti, hari cuti staff tok ialah hari jumaat

      Padam
  10. sama-sama tok..dan terima kasih jgk pada tok..tok mcm mana nak whatapps tuan baz..plez help me..

    BalasPadam
    Balasan
    1. 017-825 9540 nie num tuan bazz , hari nie blog cuti serta bazz besok tuan bazz akan reply semua ws yg msuk . tuan wsap num tu .

      Padam
  11. Teima kasih tuan muhammad azam kerana beri tunjuk ajar pd sy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama² tuan rose .. Cantik black opal tu , tahniah tuan .

      Padam
  12. Salam tok mat..black opal yg sy lock ni dh selamat smpai..thanks for free gift tok..blog GB mmg terrrbaiiiikk..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami