Khamis, 5 Mei 2016

GELIGA BURUNG RAJA UDANG

























Heeeeerrr... alhamdulillah ... tengok molek ok... item ini pemberian Tok Puteh sebagai medium 

Kegunaan untuk menuetralkan suasana, macam mana nak habaq na... kalau masuk ke kawasan yang tegang , dalam kawasan org gaduh gaduh, insyallah aman

Pelarisan kedai dan niaga... 

Item ni kalau tok juai di Kedah... pergh, kaya aku... 

Orang kedah lama lama cukup kenai barang ni... tu hari pun ayah tok mai sini, kalut dia nak 1.. tok bagi la 1.. dah ayah kita kot... bukan main suka dia, dia kata .. " Ni kalau hang juai kat pasar malam Rm 1000 pun org sanggup p bank jolok duit "... .. huish.. masalahnya tok ni nak balik Perlis nu tambang minyak semua lebih Rm 1000.. hahaha


Tak palah....

Item sudah habis di dalam simpanan buat masa sekarang ( ada la sikit stok dapor tok suruh Baz hold sebab sayang ) 

KIta menilai di atas keberadaannya, uratnya yang unik dan tersembunyi.. barang macam ni... jangan harap lah ada di kedai Gems cina , biarlah kedainya mega besar macam mana pun...tidak adaaaaaaa


Kod Produk : GTputih 2516
Bentuk : G. Raja Udang 
MAHAR : RM 600

RM 500

12 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalam....geliga raja udang ker atau g.tok putih ni Tok? Pencerahan kalau tengok price rasa geliga raja udang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Geliga raja udang ni pemberian daripada tok putih la..

      Padam
  3. Tok . . Betul ke item tu ? Bila sampai ke tempat pergaduhan boleh jd damai ? Cth : bila pistol kt kepala . . Parang kt leher . . Perompak boleh jd lembut hati ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni sebagai asbab jer tuan yakin pada allah setiap apa yg di ciptanya tidak sia2 tuan.

      Padam
    2. Nk tau kena test tu. Tok suka test brg .. kalau x berapa yakin. Bawak tok sekali

      Padam
  4. Nampak mcm gading gajah yg dicanai . . Batu warna putih membawa tuah . . Semangat hang tuah . . Hehe (n_n)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau gading gajah, kena up lagi rege tu.. mana nak cari gading gajah la ni melainkand ari pemburu haram, di thailand banyak., belanja p sana bukan 500.. so kena up sikit lah reganya

      Padam
  5. Salam tok..dekat nak puasa ni..nak meniaga biskut raya tok..sesuai ke pelaris hak ni tok..hak ni burung raja udang Jantan ke Betina tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. skut eh... erm boleh, tapi kalau bab benda makan ada petua, tok kena mai belajar amik depan mata

      Padam
    2. Macam tu ka tok mat..insyaallah..kalu ada rezeki boleh pi jumpa tok..tima kasih na..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami