Sabtu, 14 Mei 2016

KECUBUNG BRAZIL












































Tengok kat facebook org dok gila kecubung ni.. apa yang dok gila sangat tatau la.. sebab dulu kita pernah dapat 1 bunjut, haram tak habis, sampai bagi saja ke tamu yang hadir hahaha... walhal kecubung kalimantan tu no 2 terbaik dari kecubung brazil. 

Ha ni sampai dah kecubung Brazil.. Ini ialah item penarikan zikrullah dan di sahkan kecubung Brazil oleh sekutu sekutu yang meniaga di bandor, sekutu kampung memang tatau la benda ni. tau apa nama dia, asal mana tu depa tak tahu. kena amik buku dan rujuk. 

Dalam GB namanya ialah Kecubung Puteri Kamariah iaitu Puteri tercantik dalam Malaysia ni Pada tahun 2014 dulu. la Ni orang lain la pulak di sebabkan puteri tu dah jatuh saham selepas di kahwini oleh salah seorang anak murid tok. haha, gurau saja na... 

Kelebihan dengan izin Allah Sebagai : 

Kewibawaan tinggi 

Barang Alami tanpa isian



Kod Produk : K.BRAZIL 11516
Bentuk : kecubung Brazil Kualiti Jempol
MAHAR : RM 80


Kalau bermodal kena jual RM 100 ke atas boh, Jaga market la sama kalau nak berniaga lama.. 

5 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan dan pilihan terbaik, kecubung ni bernilai rm 300 di kedai Gems tuan.. tu harga tahun 2013

      Padam
  2. detail resit payment update to wassap & evernote..

    BalasPadam
  3. Salam..Tok Mat dgn Tuan Baz..Payment done..tp email sy problem..tak boleh buka..saya dah whatapps resit bayaran pada Tuan Baz..Kat office ni internet slow sgt2..okey tak whatapps jer..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami